Foto's
Plattegronden

Fries warm bad

Harinxmastrjitte 69
8621 BK Heeg
355 m2
Vraagprijs: € 560.000,- k.k.
Bedrijfsexploitatie: € 125.000,-

Omschrijving

Stel je voor, voet aan de grond krijgen in het walhalla voor de watersport: Heeg. Of Heech zoals ze in Friesland zeggen. Wat een kans. In de vorm van Eetcafé Boeier. Een lokaal fenomeen. Een warme thuishaven voor vele duizenden gasten. Een prachtig bedrijf, dat nu ter overname is.

In Heeg is het in het hoogseizoen altijd drukker dan druk. De enige rem op de omzet is op dat moment de capaciteit van je horecaonderneming. En laat die capaciteit hier nu uitstekend zijn!

Boeier bestaat uit drie delen: het restaurant, het café en de snackbar. In het restaurant kunnen 60 gasten terecht voor steaks en pizza’s, en ook visliefhebbers en vegetariërs komen er aan hun trekken. Er is voor ieder wat wils.

In het café kunnen zo’n 35 mensen zittend genieten van lekkere (alcoholische) versnaperingen. Op het terras – met veranda en aan het water – aan de achterzijde zijn er nog eens 60 zitplaatsen!

Riant

Genoeg om je handen aan vol te hebben, maar als de keuken dan toch op volle toeren draait, is een afhaalluikje bij de snackbar natuurlijk een mooi extra verdienmodel. Boeier bedient zo heel Heeg op haar wenken.

Nog een uitsmijter? Ja, zelfs twee. Alle ruimtes zijn voorzien van alle professionele apparatuur. En dat eerdergenoemde grote terras is makkelijk uit te breiden. Je komt als nieuwe ondernemer dus terecht in een warm bad, mét volop mogelijkheden om er een nog groter succes van te maken.

We leggen de sleutels alvast voor je klaar. Dan trap je misschien al af voor Heechspanning op Hemelvaartsdag. En ben je ruimschoots warmgedraaid vóór het Heechersimmerfestival. Feestje!

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Café-restaurant, Eetcafé, Restaurant, Cafetaria, Lunchroom, Dagexploitatie
Vraagprijs
€ 560.000,- k.k.
Bedrijfsexploitatie
€ 125.000,-
Soort object
Horeca
Oppervlakte (VVO)
355 m2
Regio
Friesland
Liggingskenmerken
Winkelgebied stadscentrum, Landelijk gebied
Bouwjaar
1930
Woonruimte
Nee

Bekijk op de kaart