Foto's

Een grote stap… in Voorwaarts

De Voorwaarts 47
7321 MA Apeldoorn
1.128 m2
400 zitplaatsen
Huurprijs: € 125,- per m2 per jaar

Omschrijving

Een grote stap… in Voorwaarts
Het is, zeg maar gerust, een buitengewoon grote stap die u hier als horeca-ondernemer zet. Op De Voorwaarts, een grootschalig faciliteiten-, winkel- en recreatiecentrum in Apeldoorn, hebben we een horeca-unit van maar liefst 1.128 m2 in de verhuur!

De Voorwaarts in Apeldoorn is een recreatiegebied waar sport, evenementen, winkels, eten & drinken hand in hand gaan. Diverse grote (winkel)ketens als de Intratuin, Decathlon, Media-Markt, Fit For Free en Burger King hebben zich al op de locatie gevestigd.

Zo ook Omnisport Apeldoorn.
Omnisport is, zoals de naam al doet vermoeden, een multifunctionele allround evenementenlocatie met een A-status. Het is bovendien de enige accommodatie in Nederland waar Europese en Wereldkampioenschappen baanwielrennen en atletiek gehouden mogen worden.

En buiten de vele sportactiviteiten is de Omnisport ook populair als evenementen locatie.
Dagjesmensen, toeristen, sportfanaten en hun supporters, festivalgangers, winkelpubliek, omwonenden; als ze toe zijn aan een hapje en een drankje, dan weten ze uw nieuwe zaak straks te vinden. Op de eerste verdieping van De Voorwaarts.

Zowel met de roltrap als met de lift uitstekend bereikbaar.

De unit is volledig voorzien van verlichtingsinstallaties die centraal te bedienen zijn. Het geheel beschikt over een aparte, eigen, entree wat de mogelijkheid biedt om zowel overdag als in de avond open te zijn. Deze entree voorziet in een garderobe en een balie.

Diverse halfhoge ruimt scheidende wanden maken het mogelijk om de ruimten op eigen wijze in te delen. Waar uw voorkeur wat indeling betreft ook maar naar uitgaat, is het goed om te weten dat de vloeren en muren van de diverse ruimtes alvast goed afgewerkt zijn.

Bovendien is er in de unit een speelhoek aanwezig en in het magazijn staan twee ruime koelingen voor de nieuwe ondernemer klaar! En om het plaatje helemaal af te maken is het object al voorzien van een afzuiginstallatie én een volledige ingerichte toiletgroep.

Praktisch turn-key
Als al kort aangestipt: de grootte van de unit is buitengewoon. En dat geldt ook voor de mogelijkheden die dit object te bieden heeft. Met een eigen entree en laad- en losruimte; de multi-inzetbare ruimtes; het grote gratis parkeerterrein (geschikt voor touringcars).

Rol die loper maar vast uit! Voor bezoekers uit Zwolle, Deventer en Arnhem via de uitvalswegen. Voor treinend NL via treinstation De Maten en treinstation Osseveld. En niet in de laatste plaats de lokale bevolking (uit Apeldoorn e.o. én het nieuwe Kanaalzone-gebied).

Financiële informatie:
Huurprijs: € 125,– per m2 per jaar excl. BTW

Meer informatie
Net zo enthousiast als wij? Dan geven we u natuurlijk graag meer informatie over dit interessante object. Neem contact op met de makelaar van dit object

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Casco-horecaruimte
Huurprijs
€ 125,- per m2 per jaar
Oppervlakte (VVO)
1.128 m2
Zitplaatsen
400
Bouwjaar
2013
Terras
Nee
Woonruimte
Nee

Bekijk op de kaart