Foto's
Plattegronden

Een groot tuinfeest

Pruimendijk 16
2988 XN Ridderkerk
1.275 m2
340 zitplaatsen
300 terras zitplaatsen
160 staanplaatsen
Vraagprijs: € 3.799.000,- k.k.
Bedrijfsexploitatie: n.o.t.k.

Omschrijving

Het is er iedere dag feest. Even ten zuidoosten van Rotterdam, in Ridderkerk, bij de Theetuin. Dit grote (horeca)bedrijf is namelijk van alle markten thuis: dineren, bowling, kinderfeestjes, trouwerijen, vergaderen… Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan bij de Theetuin.

Het object is in essentie een restaurant & partycentrum. Met een capaciteit voor honderden mensen tegelijkertijd. Alles top ingedeeld en uitgerust om grote groepen mensen te bedienen. Tijdens feesten en partijen kunnen groepen gebruikmaken van de (disco)bowlingbaan, de midgetgolf, een van de zalen en het grote restaurant. Of nestelen ze zich in die gigantische tuin.
En dan is er natuurlijk nog het feit dat het object aan de Waal ligt! Terras aan het water, aanlegsteigers en bootverhuur, het is er allemaal.

Tijdens de zonnige dagen kunnen avonturiers en dobberaars gebruik maken van een van de in totaal 28 aanwezige boten. Dit gedeelte van de rivier (circa 13 km lang), een rustig stuk van ’t Waaltje, is uitsluitend bestemd voor recreatief varen. Bovendien heeft de Theetuin een monopolie op de bootverhuur aan dit water. De locatie is hier uitermate geschikt voor.

Met de Theetuin wordt ook het bovengelegen appartement meeverkocht. Dit appartement telt 3 slaapkamers, mogelijkheid tot een vierde (met vide, dus open), een riante woonkeuken en een dakterras. Al met al goed voor bijna/circa 250 m2. Plús dakterras.

Deze buitenkans, want dat is het, ligt aan de Pruimendijk, even ten zuidoosten van de A15 en A16. Hierdoor is het uitstekend bereikbaar per auto en kunnen de gasten vervolgens op één van de 40 parkeerplaatsen, of vlak daarbuiten, de auto veilig weg zetten.

Strik erom!

Bel of app Jeroen Pontenagel op 06 20 25 15 03 of Jorran Erftemeijer 06 12 77 13 53 voor details.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Café-restaurant, Dagexploitatie, Restaurant, Zalen/partycentrum
Vraagprijs
€ 3.799.000,- k.k.
Bedrijfsexploitatie
n.o.t.k.
Oppervlakte (VVO)
1.275 m2
Liggingskenmerken
Woongebied
Zitplaatsen
340
Zitplaatsen terras
300
Staanplaatsen
160
Bouwjaar
1962
Terras
Ja
Woonruimte
Ja
Overname personeel
Ja

Bekijk op de kaart