Foto's
Plattegrond

De Lagune lonkt

Gagelmaat 5
9431 KV Westerbork
450 m2
150 zitplaatsen
125 terras zitplaatsen
Huurprijs: € 60.000,- per jaar

Omschrijving

De Landal Drentse Lagune is een gloednieuw prachtig vakantiepark ten noorden van de kern van Westerbork. Met jaarrond 114 goed verhuurde eigentijdse recreatiewoningen. Ieder met eigen strand, subliem gelegen aan het meer. Deze ruime woningen met hun gasten zijn alvast de eerste stroom van honderden bezoekers, die de dagelijkse weg naar de bijbehorende gloednieuwe horecaonderneming weten te vinden.

Het is echt een plaatje, deze kersverse *volledig ingerichte* horecabedrijfsruimte. Een publiekstrekker voor een verzorgingsgebied tot ver buiten het park.

De veelzijdige horecabedrijfsruimte is gevestigd in het hoofdgebouw van het park. Omringd door een breed scala aan faciliteiten en mogelijkheden om de onderneming kracht bij te zetten.

Indeling en faciliteiten
De ruimte is strategisch ontworpen om aan alle behoeften van de gasten te voldoen. Op de begane grond bevindt zich een groot opgezet restaurant met een goed uitgeruste keuken en dienstruimte. Hier genieten gasten van culinaire hoogstandjes in een sfeervolle ambiance.

Op de eerste verdieping bevindt zich een mooie ruimte die mogelijkheden biedt voor private dining en vergaderingen. Voor gezinnen met kinderen is er bovendien een speciale kinderspeelruimte waar de kleintjes zich naar hartenlust vermaken.

Terras en parkeerterrein
Naast de uitnodigende binnenruimtes beschikt de horecabedrijfsruimte over een bijzonder ruim terras, waar de prachtige omgeving en het buitenleven goed tot hun recht komen. En waar er ook nog eens plaats is voor extra zitplaatsen tijdens drukke periodes.

Het buitenterras grenst direct aan het water met mogelijke uitbreiding tot op het strand van de lagune. Uitbreiding van het horecaconcept met foodtruck/airstreams etc is mogelijk.

En voor optimale bereikbaarheid en gemak is er uiteraard ook gedacht aan een riant parkeerterrein.

Omgeving en potentie
De ligging aan de rand van Landal Drentse Lagune is, als gezegd, een geweldige binnenkomer voor de eerste omzet. Het vakantiepark trekt gedurende het hele jaar toeristen, natuurliefhebbers en recreanten die op zoek zijn naar een onvergetelijk verblijf in de prachtige omgeving van Westerbork.

Combineer dat met het moderne, volledig ingerichte interieur. Een scala aan faciliteiten en synergiekansen. En een verzorgingsgebied waar het in alle seizoenen aantrekkelijk wonen en recreëren is.

Lang verhaal kort?
Het perspectief voor een bloeiende onderneming lonkt. Hier aan de Landal Drentse Lagune. Neem contact op met VDW Horecamakelaars voor meer informatie en plan tijdig (we verwachten namelijk de nodige belangstelling) een bezichtiging in!

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Dagexploitatie, Lunchroom, Restaurant
Huurprijs
€ 60.000,- per jaar
Oppervlakte (VVO)
450 m2
Zitplaatsen
150
Zitplaatsen terras
125
Bouwjaar
2023
Terras
Nee
Woonruimte
Nee

Bekijk op de kaart