Foto's
Plattegrond

Best bewaarde geheim van De Pijp

Gerard Doustraat 98
1072 VX Amsterdam
103 m2
44 zitplaatsen
Huurprijs: € 71.820,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 325.000,-

Omschrijving

Google over de aantrekkingskracht van De Pijp? “In de smalle straatjes van de hippe wijk De Pijp vind je tal van restaurantjes waar ze gerechten uit het Midden-Oosten serveren, maar ook traditionele pubs en cafés met terrasjes. Op de Albert Cuypmarkt verkopen de kraamhouders Nederlandse specialiteiten zoals haring en stroopwafels. Bij de Heineken Experience in een voormalige brouwerij ontdek je aan de hand van multimedia de geschiedenis van het bierbrouwen en kun je aan proeverijen deelnemen.”

Wat Google nog niet weet is dat de Thrill Grill aan de Gerard Doustraat 98-H op het punt staat om plaats te maken voor een nieuw concept. Jouw, of jullie concept. Een succesverhaal in wording, want op deze locatie ligt de wereld aan je voeten.

In de Gerard Doustraat zijn talloze winkels en horecagelegenheden gevestigd en het behoort daarmee tot een van de drukste winkelstraten van de geliefde wijk. Met de Engelse tuinen met vijvers en gazons van het Sarphatipark om de hoek (200m). Het Metrostation (lopend) binnen 5 minuten. En de Albert Cuypstraat in de rug: een echte toeristentrekker door de Albert Cuyp Markt, die over twee jaar haar 120e verjaardag viert.

Dat het hier bruist is een understatement. Dat de kansen daarmee voor het oprapen liggen een zekerheid. Best of all: aangezien het pand over alle benodigdheden beschikt, maak je er een vliegende start. Zodat Google nog z’n best gaat moeten doen om je nieuwe hotspot op tijd te indexeren.

De vaart erin houden?

Bel of mail dan snel Joran Erftemeijer, 06 12 77 13 53 / jerftemeijer@vdweerd.nl, voor de brochure of een bezichtiging.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
(Eet)café, Café-restaurant, Restaurant
Huurprijs
€ 71.820,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 325.000,-
Oppervlakte (VVO)
103 m2
Liggingskenmerken
Woongebied, Winkelcentrum
Zitplaatsen
44
Bouwjaar
1890
Terras
Ja
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Ja

Bekijk op de kaart