Foto's
Video
Plattegronden

Anything goes

Korte Minrebroederstraat 5
3512 GG Utrecht
72 m2
Huurprijs: € 18.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 105.000,-

Omschrijving

Ter overname! Mooie lunchroom, tegenover het stadhuis van Utrecht. De locatie trekt diverse bezoekers aan, waaronder toeristen, forensen, omwonenden, studenten… eigenlijk iedereen in Utrecht. De plek is nu bekend om haar hartige gehaktballetjes, authentieke Cubaanse sandwiches en een compleet Engels ontbijt, maar anything goes hier.

Voor de vaste gasten en alle inwoners van Utrecht zijn we op zoek naar een enthousiaste ondernemer om het roer over te nemen.

Het horecabedrijfspand heeft een totale oppervlakte van ongeveer 72 m2, waarvan meer dan de helft als verkoopruimte fungeert. De gescheiden toiletruimte bevindt zich achterin de verkoopruimte, terwijl de rest van de ruimte wordt gebruikt voor opslag en dienstverlening in het souterrain. Aan de voorzijde van het pand zijn ook nog vier zitplaatsen beschikbaar aan de Korte Minrebroederstraat 5.

Goeie binnenkomer
Dankzij de centrale ligging in het stadscentrum is de locatie perfect bereikbaar per openbaar vervoer, fiets of te voet. In de directe omgeving zijn diverse parkeergarages en parkeerplaatsen beschikbaar. Met de Domtoren aan de ene kant, de Oudegracht aan de andere kant, en het stadhuis en de Neude binnen 100 meter, is dit het bruisende hart van de stad.

Gezien het brede scala aan horecamogelijkheden, variërend van dag- of koffiezaak, lunchroom of restaurant tot ijssalon of brasserie gaat ieder concept hier als de brandweer. Let maar op.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Dagexploitatie, IJssalon, Lunchroom, Restaurant
Huurprijs
€ 18.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 105.000,-
Oppervlakte (VVO)
72 m2
Liggingskenmerken
In centrum, Winkelcentrum
Bouwjaar
1450
Terras
Nee
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Nee

Bekijk op de kaart