



Als zoete broodjes
Omschrijving
Ze vliegen hier de deur uit. De pizza’s van La Lotta. Jullie pizza’s om precies te zijn. Als je instapt in dit goedlopende bedrijf.
In deze pizzeria staat eerlijk en puur eten centraal. Met zorg bereid en een focus op voedzaamheid en kwaliteit. De unieke bodem, gemaakt van een mix van rijstmeel, sojameel en volkoren meel, rijpt minimaal 48 uur en wordt gebakken in een traditionele houtoven.
Dit vertaalt zich in knapperige, licht verteerbare en smaakvolle pizza’s, perfect voor een bewuste levensstijl.
Met 35 zitplaatsen binnen en 17 buiten genieten gasten bij La Lotta in een sfeervolle setting. Maar ook thuis weet heel Utrecht je te vinden. De combinatie van biologische ingrediënten en ambachtelijke bereiding is simpelweg niet te versmaden.
De verkoop betreft de bedrijfsexploitatie, wat betekent dat een nieuwe ondernemer direct aan de slag kan in een volledig ingerichte zaak. Een mooie kans om dit concept voort te zetten of er een eigen draai (zeg een keer of zes in de lucht) aan te geven.
Tot besluit, net zoals bij de bereiding van de pizza’s geldt voor deze overname: timing is alles. Dus neem snel contact op met de makelaar Robin Keeldar op +31 6 12 84 14 75 voor meer informatie en een bezichtiging.