A-1 horecalocatie in Deventer!

Huurprijs: € 137.500,- per jaar

Omschrijving

Altijd al gedroomd van de perfecte horecalocatie in Deventer? Ontdek deze unieke horecaruimte op een A-1 locatie in Deventer. Dit recent gerenoveerde pand biedt een veelzijdige ruimte voor ambitieuze ondernemers!

Het interieur ademt een combinatie van moderne elegantie en historische charme, waardoor gasten zich meteen thuis voelen. Het karakter van het pand en de speelse indeling maken een flexibele bedrijfsvoering mogelijk. Ruimtes zijn van elkaar af te scheiden zodat er verschillende gezelschappen tegelijkertijd ontvangen kunnen worden, zonder dat deze elkaar in de weg lopen. Totaal telt het pand er zo’n 619 vierkante meter en zijn er naast voldoende horecamogelijkheden ook twee wooneenheden/ appartementen. Voor de ondernemer die dicht bij de zaak wil wonen of medewerkers onderdak wil bieden.

Kenmerken:
• Authentiek pand met karakteristieke gevel
• Gezellig, modern interieur
• Gelegen in een bruisend gebied met veel passerend publiek
• Terras mogelijkheden
• Verschillende, speels ingerichte ruimtes

Deze kans biedt u niet alleen een gevestigde horecagelegenheid, maar ook de vrijheid om uw eigen stempel te drukken op dit juweel. Of u nu een ervaren chef-kok bent met een passie voor vernieuwende gerechten of een ambitieuze ondernemer die de huidige successen wil voortzetten, dit is de ideale plek om uw visie te verwezenlijken. Neem contact op met Youp Dumont meer informatie over deze unieke kans.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
(Eet)café, Café-restaurant, Restaurant, Zalen/partycentrum
Huurprijs
€ 137.500,- per jaar
Liggingskenmerken
Winkelcentrum
Zitplaatsen
255
Zitplaatsen terras
50
Staanplaatsen
300
Bouwjaar
1919
Terras
Ja
Woonruimte
Ja