De Koegelwieck Terschelling verkocht

Met veel plezier hebben we de verkoop van de Koegelwieck begeleid voor Ariën en Liesbeth. Meer dan 25 jaar hebben zij met toewijding en passie aan het roer gestaan van Hotel Eethuis de Koegelwieck. Al die jaren verwelkomen zij hun gasten altijd met een glimlach en weten zij het unieke eilandergevoel over te brengen. 

Wat altijd warm gewaardeerd wordt, door de vele trouwe bezoekers die de Koegelwieck keer op keer weten te vinden.

Maar, hoe cliché het ook klinkt, aan al het moois komt een eind. Ariën en Liesbeth hebben besloten het stokje door te geven aan Sander Wever en Michel de Kivit. Deze nieuwe eigenaren hebben samen een schat aan ervaring in de horeca, zowel in gerenommeerde restaurants als in hotels.

Voor hen is de Koegelwieck een schot in de roos om deze ervaring in te zetten en de toeristen, eilanders en inwoners van het pittoreske dorpje Hoorn te verwennen met een kwalitatief hoogstaand verblijf en heerlijk eten onder de Terschellinger maan en zon.

Tot het nieuwe jaar houden de kopers de huidige vorm van de Koegelwieck aan. Waarna ze plannen hebben voor verbouwingen en hun eigen ideeën toevoegen. Benieuwd naar hun nieuwe plannen? Volg vooral hun sociale media!

Namens VDW Horecamakelaars wensen wij Ariën en Liesbeth veel plezier en succes in deze nieuwe fase. Aan de kopers wensen we veel succes met dit prachtige plekje op het eiland!