Foto's

Nu is het moment

Janskerkhof 24
3512 BN Utrecht
450 m2
80 zitplaatsen
120 terras zitplaatsen
Huurprijs: € 135.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 275.000,-

Omschrijving

‘Life is what happens to you while you’re busy making other plans’, zong John Lennon ooit. Een mooie reminder dat het geen overbodige luxe is om soms knopen door te hakken. De klok tikt namelijk vrolijk verder. Dus stél dat verder komen in jouw, of jullie, geval om een horeca-ambitie draait? Dan is dít misschien hét moment!

Café-restaurant De Tussentijd, aan het levendige Janskerkhof in hartje Utrecht, is namelijk ter overname. Tijdelijk, want zo gaat dat in Utrecht. Wat betekent dat we je van harte aanraden snel te reageren. Voordat iemand anders er met jullie plannen vandoor gaat.

Met comfortabele zitplekken binnen en een ruim, zonnig terras van maar liefst 200 m², is De Tussentijd een geweldige plek om te genieten van lange dagen en gezellige avonden. Ook bij slecht weer, dankzij de enorme uitschuifbare luifel.

Hoewel het al een bloeiende onderneming is, heeft het pand wat aandacht nodig. Met enkele verbouwingen en wat liefdevolle renovaties is het weer helemaal klaar voor de toekomst.

Ondertussen profiteer je van de perfecte ligging. Het Janskerkhof is een populair horecaplein, wat zorgt voor een constante stroom van bezoekers, van zowel lokale bewoners en studenten tot toeristen.

Dit charmante huiskamercafé is dan ook al jaren een geliefde ontmoetingsplek, bekend om zijn warme, uitnodigende sfeer en trouwe gastenkring.

Geen tijd te verliezen? Bel dan overname‑ en vastgoedadviseur Cas Meuleman. Dan zet hij in de tussentijd alvast de champagne voor jullie koud!

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
(Eet)café, Café-restaurant, Lunchroom, Restaurant
Huurprijs
€ 135.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 275.000,-
Oppervlakte (VVO)
450 m2
Zitplaatsen
80
Zitplaatsen terras
120
Bouwjaar
1850
Terras
Ja
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Nee

Bekijk op de kaart