Foto's
360° foto

Trossen los

Werf 1
5911 DK Venlo
350 m2
100 zitplaatsen
120 terras zitplaatsen
Huurprijs: € 83.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 499.000,-

Omschrijving

Je zal er maar werken, zo’n mooie locatie! Of beter nog: je zal er maar de ondernemer zijn. Dan heb je het in meerdere opzichten goed voor elkaar! Een positie die voor jou, of jullie weggelegd is, nu De Werf op zoek is naar een opvolger. Een opvolger die – als ie snel handelt – in een gespreid bed belandt. Want er is veel goeds te melden over deze schitterende zaak.

Je vindt De Werf aan de bruisende Maasboulevard in Venlo. De naam van het restaurant is een directe verwijzing naar de rijke geschiedenis van deze plek als scheepswerf. Een locatie waar schepen werden gebouwd, gerepareerd en onderhouden, en waar scheeps- en ambachtslieden zich voorbereidden op verre reizen of eindelijk weer thuiskwamen na een lange tijd op reis.

Die geschiedenis is voelbaar in de authentieke sfeer die het restaurant vandaag de dag uitstraalt.

Binnen word je omarmd door de warmte van ruwe houten balken en stenen muren, aangevuld met een zorgvuldig geplaatst scheepswiel dat als decoratie dient. Deze nautische elementen creëren een setting die zowel knus als historisch aanvoelt. Hierdoor voelen gasten zich meteen verbonden met het verleden van de locatie. Wat de beleving versterkt en bijdraagt aan de lunch- en dinerervaring die De Werf biedt.

Het grote terras, aan de oever van de Maas, voegt nog een extra dimensie toe aan deze bijzondere plek. De rivier, die ooit de levensader van Venlo was, biedt nu een prachtig uitzicht voor de gasten van het restaurant.

De verfijnde Europese keuken van De Werf, verrijkt met invloeden en smaken uit alle hoeken van de wereld, vertelt de verhalen van de scheepslieden van vroeger. Hier komen klassieke gerechten tot leven met een verrassende twist, geïnspireerd door verre reizen en de avonturen van weleer en… nu.

Ligt je ambitie klaar om uit te varen naar deze nieuwe even avontuurlijke als veilige haven? Neem dan contact op met Jeroen Pontenagel op 06 2025 1503. Ook voor een bezichtiging of meer informatie om volledig overstag te gaan, ben je van harte welkom

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Cafetaria, Lunchroom, Restaurant
Huurprijs
€ 83.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 499.000,-
Oppervlakte (VVO)
350 m2
Zitplaatsen
100
Zitplaatsen terras
120
Bouwjaar
2009
Terras
Ja
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Ja

Bekijk op de kaart