Foto's
Plattegrond

Droomplek in zicht

Anna Van Rijnkade 1
3439 RE Nieuwegein
123 m2
Huurprijs: € 23.500,- per jaar

Omschrijving

Zie je het al voor je? Jullie horecabedrijf, gelegen op een prachtige hoeklocatie aan de haven, met een klein terras dat uitkijkt over het water? Deze casco horecaruimte van 124 m² in het nieuwbouwproject Het Havenkwartier is er alvast helemaal klaar voor. Een geweldig thuishaven voor jullie nieuwe onderneming.

Het Havenkwartier is een opkomende buurt met in totaal circa 400 nieuwbouwwoningen. Een mooie eerste basis potentiële gasten. Daarbij ligt deze horecaruimte op steenworp afstand van het historische Fort Jutphaas, een populaire trekpleister in de omgeving. Ook bevindt er zich een middelbare school op 100 meter, wat extra bedrijvigheid garandeert.

De locatie combineert een groene omgeving met stedelijke voorzieningen en is daarmee perfect voor een horecaondernemer die op zoek is naar een bruisende, veelzijdige én toekomstgerichte locatie. Een casco-locatie bovendien, die nog geheel naar eigen hand in te richten is!

Word jij de nieuwe havenmeester(es)?

Direct inschepen op deze nieuwe hotspot van Nieuwegein? Neem dan vandaag nog contact met Cas Meuleman op 06 82 04 11 07 voor meer informatie of een bezichtiging.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Cafetaria, Casco-horecaruimte, Dagexploitatie, IJssalon, Lunchroom, Restaurant
Huurprijs
€ 23.500,- per jaar
Oppervlakte (VVO)
123 m2
Bouwjaar
2024
Terras
Ja
Woonruimte
Nee

Bekijk op de kaart