Foto's

Bono & Vers

Lange Mare 40
2312 GS Leiden
76 m2
Huurprijs: € 22.200,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 105.000,-

Omschrijving

Te koop: het sfeervolle Italiaanse restaurant Bono & Vers, gelegen aan de Lange Mare 40 in het hart van Leiden. Dit charmante restaurant staat bekend om zijn uitstekende Italiaanse gerechten en warme, gastvrije sfeer.

Met een indrukwekkende Google-recensie score van 4,6 uit 5 sterren heeft Bono & Vers zich bewezen als een populaire bestemming voor zowel lokale bewoners als bezoekers van de stad, die genieten van een unieke eetervaring.

& Lees zeker ook de ervaringen op Trip Advisor en andere platformen.

Het restaurant is gesitueerd op een uitstekende locatie aan de Lange Mare, een zijstraat van de Haarlemmerstraat, een van de drukste winkelstraten van Leiden. Deze centrale ligging garandeert een constante stroom van passanten.

& De nabijheid van belangrijke attracties zoals het Rijksmuseum van Oudheden, de Pieterskerk en de botanische tuin Hortus Botanicus oefent nog extra aantrekkingskracht uit op toeristen en winkelend publiek.

Wie hier van start gaat, springt op een al lopende trein, mét aanzienlijk aanvullend omzetpotentieel voor het restaurant.

& De (vaste en nieuwe) gasten kijken uit naar je, of jullie komst. Wat in principe zó geregeld is, door te bellen of appen met Jorran Erftemeijer op 06 12 77 13 53!

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Lunchroom, Restaurant
Huurprijs
€ 22.200,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 105.000,-
Oppervlakte (VVO)
76 m2
Bouwjaar
1750
Terras
Ja
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Nee

Bekijk op de kaart