Foto's
Plattegrond
360° foto

Zonovergoten, goed voor elkaar

Molenweg 8
7448 RE Haarle
301 m2
80 zitplaatsen
122 terras zitplaatsen
Vraagprijs: € 725.000,- k.k.

Omschrijving

“Daar zitten we dan bij De Droadnagel in Haarle. Het halve dorp aan de voet van de Sallandse heuvelrug is uitgelopen om hier wat te eten of te drinken. De andere helft komt op de fiets patat of een ijsje halen. Het is maar goed dat we gereserveerd hebben: het hele terras zit vol met Sallandse gezelligheid. Dit is sinds de recente sluiting van Hotel de Haarlerberg de enige plek waar je in het dorp ‘s avonds buiten de deur kunt eten.”

Zo begint Culinair recensent Rene Nijland zijn positieve recensie van De Droadnagel in het AD. Het is hartje zomer 2023. Een voorbode voor de jaren die komen gaan: de locatie is ideaal voor vele doelgroepen. Terrassen vol. In het café is het altijd een drukte van belang. En reken maar dat dat zo blijft, als jij, of jullie, het roer hier overnemen.

Gelegen aan de voet van de prachtige Sallandse Heuvelrug, midden in het dorp Haarle (gemeente Hellendoorn), is de Molenweg 8 in Haarle locatie ideaal voor een gezellige lunch, diner of borrel. De regio trekt jaarlijks veel bezoekers die komen voor de rust, de natuur en de typisch Sallandse gastvrijheid.

De Molenweg is een centrale locatie in het dorp, waardoor je horecazaak goed bereikbaar en niet te missen zichtbaar is.

Gebouwd in 1970, biedt het pand een warme en ongedwongen sfeer. Uitnodigend. Vriendelijk. Geliefd bij jong en oud. Perfect voor een hapje en drankje in klein én groot gezelschap. Met een capaciteit van 80 gasten binnen en nog eens 70 op het zonnige terras en 52 op het picknick terras, is er plaats voor iedereen.

Een geweldige binnenkomer voor iedere ondernemer die op zoek is naar een zaak met een gevestigde naam en een trouwe klantenkring. Met als bijkomende pluspunten: volop parkeerruimte, flexibele invulling (feesten, partijen), en een spectaculair aantal zonnepanelen (120!) op de koop toe.
Bel of app Jeroen Pontenagel voor meer informatie of een bezichtiging 06 20 25 15 03

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
(Eet)café, Café-restaurant, Cafetaria, Dagexploitatie, Lunchroom, Restaurant
Vraagprijs
€ 725.000,- k.k.
Oppervlakte (VVO)
301 m2
Liggingskenmerken
Aan bosrand, Aan een rustige straat, Vrij uitzicht, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving
Zitplaatsen
80
Zitplaatsen terras
122
Bouwjaar
1970
Terras
Ja
Woonruimte
Nee

Bekijk op de kaart