Discrete Verkoop horeca(bedrijven)

Ons actuele aanbod bestaat uit zowel openbaar als discreet/stil aangeboden horecabedrijven. De objecten die we openbaar – met foto’s en algemene informatie over het horecabedrijf  aanbieden, staan uiteraard gewoon online. Het discrete aanbod staat vrijwel nooit (openbaar) online en wordt door onze makelaars enkel rechtstreeks aangeboden bij onze ‘zoekers’ en relaties.  

Een discrete verkoop/aanvliegroute is voor de opdrachtgevers die stilletjes hun bedrijf willen overdragen een uitkomst. Op deze wijze wordt de directe omgeving (zoals gasten, personeelsleden en leveranciers) niet op de hoogte gesteld van de aanstaande verkoop. 

Hoe gaat een stille verkoop in zijn werk? 

De afgelopen dertig jaar hebben we het grootste horecanetwerk van Nederland opgebouwd en hebben we uitputtende kennis van de zoekwensen/-criteria van onze relaties opgedaan. Zo weten de makelaars direct als er sprake is van een ‘perfect fit’, en bijvoorbeeld of de kandidaat in staat is betrouwbaar om te gaan met de verstrekte gegevensVanzelfsprekend werken we ook met geheimhoudingsverklaringen. 

In sommige gevallen kiezen we, in samenspraak met de opdrachtgever, ervoor om wel online te gaan. Dit doen we dan in de vorm van een discrete advertentie: met korte en discrete beschrijving van het object en locatie (/regio), geen adresgegevens en hooguit een algemene foto. Dit zorgt voor meer geïnteresseerden – die bij aanmelding eerst een aantal vragen dienen te beantwoorden ter waarborging van de uiterste zorgvuldigheid. 

Contact

Geïnteresseerd? Of meer informatie? Neem gerust contact met ons op: horeca@vdweerd.nl of 030 234 50 80