Foto's
Plattegronden

Pluk de dag

Naamrijk 1
3454 PX De Meern
250 m2
Huurprijs: € 27.125,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 129.500,-

Omschrijving

Ben je een geboren horecaondernemer, maar geen avondmens? Dan hebben we goed nieuws! Restaurant & Vergaderlocatie Bij Goes is ter overname. Een goedlopende formule waar je iedere dag je horecahart ophaalt aan de waardering van de vele vaste gasten.

Restaurant Bij Goes is ideaal gelegen. Op slechts enkele minuten van de A12 en A2, naast Utrecht. In De Meern. Waar bezoekers direct voor de deur kunnen parkeren op het eigen gratis parkeerterrein.

De strategische ligging op het bedrijventerrein zorgt bovendien voor een continue stroom van zakelijke gasten die vaak, tot dagelijks, langskomen voor een koffie of uitgebreide lunch.

Een en al bedrijvigheid

Dat je je hier geen seconde hoeft te vervelen komt ook door het ruime terras (met circa 53 zitplekken, wat nog aanzienlijk uitgebreid kan worden). Dankzij dat terras kun je ook speciale evenementen en feesten organiseren, zoals verjaardagen, jubilea, en zakelijke bijeenkomsten.

En dan is er nog die vergaderruimte, met plaats voor 20 personen. Ideaal voor extra inkomsten en klantenbinding.

Neem vandaag nog contact op met Cas Meuleman, voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen. Restaurant Bij Goes is een kans die je niet wilt laten liggen.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Dagexploitatie, Lunchroom, Restaurant, Cafetaria
Huurprijs
€ 27.125,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 129.500,-
Soort object
Horeca
Oppervlakte (VVO)
250 m2
Regio
Utrecht
Liggingskenmerken
Bedrijventerrein, Kantorenpark
Bouwjaar
1991
Woonruimte
Nee

Bekijk op de kaart