Verhuurd
Foto's
Plattegrond

Bijzonder in De Bilt

Dorpsstraat Vo Steenstraat 8
3732 HJ De Bilt
140 m2
50 zitplaatsen
Huurprijs: € 27.996,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: n.o.t.k.

Omschrijving

Na een ongelukkige keukenbrand zomer ’23 valt het doek voor de Witte Zwaan. De huidige exploitanten besluiten zich te concentreren op hun andere horecazaken. Daarom staat deze locatie nu casco te huur. Het is gelukkig slechts een tijdelijk gemis voor Utrechtse en Noord-Hollandse fijnproevers, want de sleutels liggen voor jou, of jullie, klaar.

Iedereen in De Bilt en omstreken weet de Dorpsstraat 8 blind te vinden als hét adres voor een bijzondere gelegenheid. Meerdere generaties gasten kunnen dan ook niet wachten tot de deuren van het restaurant weer opengaan. Daarmee is de eerste omzet alvast verzekerd.

Vervolgens is het aan het nieuwe concept om dat eerste succes voort te zetten. Wat op deze locatie moet lukken. Want je hebt hier de wind mee. De locatie is uitstekend bereikbaar via het openbaar vervoer én de snelwegen, en biedt voldoende parkeergelegenheid in de straat.

Of je nu een gezellig eetcafé, een stijlvol restaurant, of een trendy dag concept wilt openen, de ruimte biedt alvast alle mogelijkheden. Met plek voor circa 50 gasten binnen. Zaalruimte tot en met 16 personen. En aan de achterzijde van het restaurant een buitenterras met 40 plekken.

Het geheel wordt casco verhuurd, zodat je volledige controle hebt over het interieur en de inrichting.
Kortom, een cascokans op presenteerblaadje. Met als hamvraag: laat jij de zwaan als een feniks in een nieuwe vorm herrijzen? Neem dan contact op met Cas Meuleman via 06 82041107 voor meer informatie en een bezichtiging.

Kenmerken

Status
Verhuurd
Type horeca
(Eet)café, Casco-horecaruimte, Dagexploitatie, Lunchroom, Restaurant
Huurprijs
€ 27.996,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
n.o.t.k.
Oppervlakte (VVO)
140 m2
Liggingskenmerken
Woongebied, Winkelcentrum
Zitplaatsen
50
Bouwjaar
1919
Terras
Ja
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Nee

Bekijk op de kaart