Rogier
Eefsting

Trainee verkoop & taxaties

Als Rogier 14 jaar oud is begint hij al met werken in de horeca en is zijn liefde voor de branche geboren. Na het afronden van het VWO begint Rogier aan Rechten en Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Gedurende deze periode blijft hij werkzaam in de horecawereld en speelt hij op vrijwel alle posities: bij cafés, hotels en restaurants.

Tijdens zijn studieperiode ontdekt hij dat hij serieus verder wil in de horeca. Tijd voor een overstap naar International Hospitality Management bij Stenden. Gezien de uitgebreide operationele kennis die hij al heeft vergaard, focust hij zich daar vooral op financieel en strategisch gebied. En ook duurzaamheid past in zijn profiel.

Op zoek naar een weer een nieuwe uitdaging, besluit Rogier stage te lopen bij Van der Weerd. Als ideale springplank om zijn kennis nog verder uit te breiden en specifieke ervaring op te doen.

Ik hou van afwisseling en uitdaging. De variatie die ik tijdens het werk hier tegenkom is me op het lijf geschreven.

In contact komen met Rogier?