Hubert
Roos

Overname- en vastgoedadviseur

Na het behalen van zijn Gymnasium-diploma besluit Hubert om acht maanden fulltime te werken in de horecabranche. In deze periode ontdekt hij zijn passie voor de horeca. Logische volgende halte: International Hospitality Management aan de Stenden University of Applied Sciences.

Tijdens zijn studie heeft hij zich gespecialiseerd in Consultancy en Entrepeneurship. Hij leert alle facetten van ondernemen in de horecasector kennen en heeft besloten om stage te lopen bij Van de Weerd Horecamakelaars.

Vanuit die stage is hij bij Van de Weerd Horecamakelaars in dienst gekomen. Hij focust zich inmiddels alweer meer dan drie jaar op de Utrechtse horeca. En samen met Bas Vanhijfte richt hij zijn pijlen op de landelijke hotelmarkt.

Per 1 september 2022 is hij, naast zijn huidige werkzaamheden, een masterstudie (MSc) gaan volgen aan de Open Universiteit Utrecht.

De bedrijfsmatige vastgoedwereld kent een innige connectie met de Nederlandse horecaondernemer. Dat fascineert. Het ondersteunen en adviseren van ondernemers bij het verwerkelijken van hun droom is daarbij erg mooi werk.

In contact komen met Hubert?