Horecatern nummer 25, oktober 2009

Het is weer Herfst! Hoogste tijd voor een nieuwe editie van de Horecatern! De Nieuwsbrief  vol tips en wetenswaardigheden waarmee we u op de hoogte houden van interessante ontwikkelingen in de horecabranche. En het laatste nieuws over Makelaar Horeca Van de Weerd Horecamakelaardij.

Veel leesplezier!

Bas Vanhijfte

algemeen directeur

BasVanhijfte2007aangepast2


Modern restaurant Utrecht

Meloen

Gelegen in een geheel vernieuwde straat in het centrum van Utrecht. Dit moderne maar toch huiselijke restaurant beschikt over circa 60 zitplaatsen, (open) keuken, toiletgroep, bar, opslagruimte, kelder en terras (uitbreiding in aanvraag).

Het bedrijf biedt een scala aan mogelijkheden voor een gedreven ondernemer. Geen overname personeel. Voldoet aan alle verplichtingen.

Financiële informatie:

Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 165.000,–

Huur € 30.000,– per jaar, exclusief BTW.

Voor meer infomatie:

Joey Hehamahua

030 2345080


Nieuwe medewerker: Didi Baars

Met haar afstudeerstage bij Van de Weerd Horecamakelaardij, rondt Didi haar studie aan de Hoge Hotelschool te Leeuwarden af. Tijdens de tien maanden durende stage doorloopt Didi alle facetten van het veelzijdige horecamakelaarsvak.

Als kind van restaurateurs, is het horecavak haar met de paplepel ingegoten. In restaurant Zee van Tijd op Ameland, leerde zij de fijne kneepjes. De laatste twee jaar stond de 21-jarige zelfs aan het roer van dit bedrijf.

Toch ziet Didi geen fulltime carrière in de horeca voor zichzelf weggelegd.  Een familielid wekt haar interesse voor het makelaarsvak. Reden voor Didi de minor Real Estate aan de Hoge Hotelschool te gaan volgen. De opgedane kennis brengt zij nu in praktijk bij van de Weerd Horecamakelaardij.

“Door mijn interesse in zowel de horeca als makelaardij is de stage bij Van de Weerd Horecamakelaardij een uitgelezen kans.”  Didi_Baars


Van de Weerd Horecamakelaardij nu ook op Twitter!

Volgen? kijk op: http://twitter.com/horecamakelaar


Vragen, opmerkingen, suggesties?

Heeft u naar aanleiding van deze Horecatern een vraag? Heeft u een suggestie voor volgende uitgaven? Of wilt u gewoon eens van gedachten wisselen met één van onze makelaars?

Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Bel 030 234 50 80, klik hier voor het horecamakelaarformulier of surf naar www.vdweerd.nl.