Horecatern maart 2019

Heerlijke plek!

Zeven dagen per week geopend: winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein. En altijd een drukte van belang met winkelformules als Hema, C&A, WE, Men at Work, Mediamarkt, Jumbo en…

…úw horecabedrijf aan de Raadstede 76.

Het ruim opgezette winkelcentrum, in combinatie met het transparante dak, geven dit winkelhart van Nieuwegein een heerlijk lichte en bijzonder levendige sfeer.

De locatie is modern ingericht, eigentijds met voornamelijk lichte tinten en kenmerkt zich door een altijd welkome, klantvriendelijke uitstraling. Verstrekt door goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en auto.

Voor meer informatie over dit object neem contact op met Stijn Timmermans via 030 – 234 50 80 of horeca@vdweerd.nl


De wereld komt bijeen Bij Hen

Utrecht, Amersfoort, Hilversum allen op 10 minuten afstand, Amsterdam in minder dan halfuurtje – de wereld komt echt bijeen in restaurant Bij Hen. Daarmee is geen woord teveel gezegd, want door de unieke en makkelijk bereikbare locatie trekt Bij Hen een ongelooflijk diverse schare lokale en regionale gasten aan.

Bij Hen voorziet in verschillende vergader- en feestmogelijkheden (het is een prachtige locatie voor een trouwfeest) en biedt het hierbij aantrekkelijke arrangementen aan. Op het terrein is, haast vanzelfsprekend op deze ruimtelijke plek, daarvoor uiteraard ook een groot parkeerterrein aanwezig.

En het restaurant beschikt over een zeer ruim buitenterras.

Sinds 1963 maakt de locatie al furore als horecagelegenheid. De huidige eigenaren hebben de rijke geschiedenis gekoesterd door het pand te moderniseren, en hierbij zoveel mogelijk van de oude kern in takt te houden. Daardoor heeft een restaurant zowel buiten als binnen een sfeervolle en authentieke uitstraling.

Voor meer informatie over dit object neem contact op met Stijn Timmermans via 030 – 234 50 80 of horeca@vdweerd.nl


KHN positief over campagne tegen voedselverspilling

Oud brood, verlepte sla, te veel pasta: in Nederland wordt een kwart van al het voedsel verspild. In dat kader start vandaag een campagne tegen voedselverspilling. Die campagne is gericht op de consument, maar ook in de horeca


Staat als een fort in Zutphen!

Dit is typisch zo’n horecalocatie waarvan je je altijd afvraagt ‘hoe hebben ze het voor elkaar gekregen om hier te mogen ondernemen.’ Daar vertellen we graag meer over – doen we dan ook hieronder, met direct goed nieuws voor wie niet van lezen houdt: de foto’s spreken voor zich.

Fort Bronsbergen ligt op steenworp afstand van Hanzestad Zutphen, nabij autowegen en desondanks in alle rust tussen twee meren. Dit horecabedrijfsobject biedt een ruim opgezette brasserie met meerdere zalen voor vergaderingen, private diners, feesten en/of partijen.

Absolute USP is het zonnige terras gelegen ‘op het meer’ (evt. uit te breiden!). Het is in alle opzichten een geweldige plek. Goed bereikbaar. Pal naast de verbindingswegen. In de natuur. Vlakbij hotels en grote bedrijven in de omgeving. Beschikking over een ruim parkeerterrein (gratis parkeren). En, en, en…

Voor meer informatie over dit object neem contact op met Ingmar Bokma via 030 – 234 50 80 of horeca@vdweerd.nl


Hier zit je goed in Giethoorn

Met veel plezier heten we u van harte welkom in de Eetkamer van Giethoorn. Hét restaurant van dé populairste toeristische attractie van Nederland. Geweldig ingericht. Prachtig gelegen aan het water. Klaar voor een nieuw recordseizoen.

Dit huiselijke restaurant is een plek waar iedereen zich direct thuis voelt. Onder meer dankzij de sfeervolle serre, waar het ook op minder zomerse dagen heerlijk licht en warm is. Wat een uitkomst is, want weer of geen weer, tijdens de zomermaanden is het Hollands Venetië altijd drukbezocht.

De Eetkamer kan gelukkig meer dan goed overweg met die drukte. Binnen biedt het restaurant plaats aan 60 gasten (ruim opgezet). Het ruime terras aan de zonnige voorzijde heeft plaats genoeg voor nog eens 110 gasten. Voor de toeristen, bootgasten en omwonenden die snel weer verder willen is een snelle hap te halen bij het afhaalpunt (grenzend aan de keuken).

Van 1 april tot 1 oktober loopt het hoogseizoen en is het bedrijf (doorgaans) 6 dagen per week geopend. En hoogseizoen in Giethoorn is met recht hoogseizoen: het toerisme is de afgelopen jaren fors gestegen.

Voor meer informatie over dit object neem contact op met Ingmar Bokma via 030 – 234 50 80 of horeca@vdweerd.nl


Horeca personeel: Tips voor inwerken nieuwe medewerkers in het terrasseizoen

Hoe werk je nieuw horecapersoneel in? Met het terrasseizoen voor de deur vroegen we het een trainingsbureau voor de horeca en horecaondernemers met een terras. Misset Horeca zette alle tips voor je op een rij. … klik hier voor het volledige artikel.


IJzersterke combinatie in casco horecaruimte

Op zo’n twee kilometer van de Duitse grens in het pittoreske dorpje Ulft, komt zeer binnenkort een casco horecaruimte beschikbaar. Met op het gunstig gelegen terras een prachtig uitzicht over de Oude IJssel. De prominente locatie bevindt zich aan de ‘poort’ van Ulft aan de F.B. Deurvorststraat (2).

Op de begane grond bevindt zich de casco restaurantruimte van ca. 215 m² (BVO).

Voor meer informatie over dit object neem contact op met Ingmar Bokma via 030 – 234 50 80 of horeca@vdweerd.nl


Van de Weerd feliciteert:

Herberg Rijsbergen Schiermonnikoog verkocht

Een bijzondere transactie op één van de Waddeneilanden. De monniken op Schiermonnikoog hebben na een lange zoektocht hun thuis gevonden in een van de oudste en alom bekende gebouwen die het eiland rijk is; Herberg Rijsbergen. Ingmar Bokma begeleidde en adviseerde de verkopende partij in de afwikkeling van de aan- en verkoop.

We wensen Victor en Els Claessens alle goeds en feliciteren de monniken met hun nieuwe verblijf!