Horecatern 9 maart 2016

Een nieuwe Horecatern met weer een aantal interessante horecaobjecten. Zit er iets bij van uw gading? Neem dan contact op! Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl.

Hartelijke groet!
Team Van de Weerd Horecamakelaardij


Modern ingericht horecabedrijf te Veenendaal

Wat een prachtig horecabedrijf is dit! De huidige eigenaar heeft in 2011 het toenmalige winkelpand geheel verbouwd tot dit schitterende restaurant. Waar werkelijk alles klopt!

Het huidige concept is ‘shared-dining’, waarbij gasten samen kunnen genieten van kleine gerechten. Een mooie formule voor circa 40-45 gasten in het restaurant en nog eens 20 gasten op het ruime terras aan de voorzijde.

Nice to know: Veenendaal is de 3e winkelstad van de provincie Utrecht. Voor de vele bewoners van de stad is het restaurant is goed zichtbaar en bereikbaar.

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 99.500,–
Huurprijs horecabedrijfsobject: € 27.000,– excl. BTW, per jaar

Interesse?
Neem dan contact op met Ingmar Bokma of Jorran Erftemeijer. Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl.


Op hoog niveau genieten aan de Vecht!

Goed nieuws voor wie al jaren droomt over het runnen van een succesvol horecabedrijf aan de Vecht. Op een unieke locatie bieden wij een omvangrijk en modern horecabedrijf te koop aan. Het bedrijf beschikt over een luxe restaurantruimte en een veelheid aan ruimtes die geschikt zijn voor verhuur aan kleine en grote groepen.

Een groot deel van de clientèle komt uit de directe omgeving van het bedrijf. Maar ook veel dagjesmensen die de mooie natuur in de omgeving komen bewonderen, doen graag het restaurant aan.
De onderneming beschikt over voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, en volop (gratis) parkeermogelijkheden in de directe omgeving.

Financiële informatie
Vraagprijs onroerende zaken en roerende zaken: € 2.150.000,– k.k.

Interesse?
Neem dan contact op met Stijn Timmermans. Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl.


Schitterende locatie aan de rand van de Veluwe

In het natuurrijke Rheden vindt u dit geweldige object. Schitterend gelegen in Nationaal Park de Hoge Veluwe, nabij rivier de IJssel. Aangezien het management intern besloten heeft de restaurantactiviteiten te verplaatsen, wil men afstand doen van dit pareltje. Wat een beslist unieke kans betekent voor een ambitieuze ondernemer.

De bistro is momenteel onderdeel van het naastgelegen hotel. Het restaurant bevindt zich in een gerenoveerde boerderij en beschikt over drie bouwlagen. Met op de begane grond liefst drie restaurant-/zaalruimtes en een indrukwekkende ruime keuken. Op de eerste verdieping plaats voor circa vijftien gasten en nog eens ruimte voor circa dertig personen in de vergaderzaal in het souterrain.

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 795.000,–

Interesse?
Neem dan contact op met Ingmar Bokma. Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl.


Felicitaties

Het Gerecht maakt plaats voor Restaurant Amerikana

Het Gerecht aan de Catharijnesingel in Utrecht heeft plaatsgemaakt voor Restaurant Amerikana. We feliciteren Jan van Ekeris en Manoe van Piggelen met de verkoop en wensen de heren Herben, Van den End en Smit veel succes.

Le Baron in Zeist aangekocht

De verkoop van de bedrijfsexploitatie van Le Baron in Zeist is een feit. Ingmar Bokma van Van de Weerd Horecamakelaars begeleidde met succes de gebroeders Wouters, bekend van De Paddestoel in Hollandse Rading, met de aankoop van de exploitatie. Succes!


Van de Weerd certificeert!

NIEUW: Van de Weerd is onlangs uitgebreid met Van de Weerd Energielabels. Nederlands eerste in energielabels gespecialiseerde horecamakelaar, met alles in huis voor het toekennen van erkende energielabels voor winkel-, kantoor- en horecabedrijfspanden.

En dat is goed nieuws, want sinds 1 januari 2015 controleert de Inspectie Leefomgeving en Transport of er een goedgekeurd energielabel aanwezig is bij de verkoop, verhuur of oplevering van uw gebouw (of het nu een woning of bedrijfspand betreft).

Nog te weinig horecaondernemers zijn op de hoogte van de regeling en bijbehorende specifieke details. Wist u bijvoorbeeld dat wanneer er geen energielabel aanwezig is bij overdracht dat dit kan leiden tot boetes oplopend tot ruim € 20.000,–.

Verschil energielabels woningen en bedrijfspanden? Geen waarschuwing vooraf!

Woningeigenaren die hun woning zonder label hebben verkocht, ontvangen eerst nog een waarschuwingsbrief om alsnog een energielabel te registreren. De eigenaren van utiliteitsgebouwen daarentegen ontvangen geen waarschuwingsbrief.

Reden te meer om zo snel mogelijk een energielabel aan te vragen.

Goed om te weten: het label geeft ook inzicht in mogelijkheden om de energieprestatie van een gebouw nog verder te verbeteren.

Dus om heel binnenkort al te beginnen met het besparen van energie – en boetes te voorkomen – neem spoedig contact op met de professionele adviseurs van Van de Weerd Energielabels! Bel 030-2345080, of mail energielabels@vdweerd.nl. Remco Rijers en Wouter Toes (allebei gecertificeerd EPB-adviseur) zijn u graag van dienst.