Horecatern 8 mei 2017

Uniek hotel zoekt ervaren horecaondernemer

Een instituut voor iedereen die in Utrecht gestudeerd, gewoond of gewerkt heeft: het Polman’s Huis. Al meer dan honderd jaar een begrip.

Van klassieke herensociëteit tot restaurant met Parijse allure, tot… boetiekhotel op zoek naar ervaren horecaondernemer(s)!

Eind 2018 opent in het prachtige monumentale pand aan de Keistraat 24 (voormalig Polman’s Huis) een gloednieuw ‘experience’ boetiekhotel.

Voor het restaurant en de bar zijn wij op zoek naar een goed horecaconcept om het hotel te versterken. In dit unieke monumentale pand in het centrum van Utrecht.

In de nieuwe setting biedt het restaurant plaats aan circa 90 gasten plus nog eens 40 gasten in de caféruimte. Ook biedt de bar zelf nog de nodige zitruimte.

Dat belooft wat!

Financiële informatie:
Huurprijs horecabedrijfspand: € 175.000,– excl. BTW, per jaar

Interesse?
Neem dan contact op met Bas Vanhijfte of Jorran Erftemeijer. Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl.


Snor en baard afscheren tegen bierverspilling

Terwijl Movember en goede doelenacties mannen aansporen om hun baarden en snorren te laten staan, is speciaalbier webshop Hopt.nl juist een actie gestart om mannen hun baarden en snorren te laten afscheren. Al dat haar zorgt er namelijk voor dat …..klik hier voor het volledige artikel.


Bistro Old Coopers Hall Zenderen ter overname!

Dat horeca het hier goed doet, is een feit! Op deze locatie is namelijk al in 1868 het eerste horecabedrijf gevestigd. Aan u om uw stempel op het honderdvijftigjarig bestaan van deze absolute top horecalocatie te zetten.

Sinds 1994 exploiteert de huidige onderneemster de in de regio goedbekende bistro en cateringservice ‘Old Coopers Hall’.

Het restaurantgedeelte beschikt over een capaciteit voor 100 zittende gasten. Daarnaast beschikt het naastliggende pubgedeelte over een capaciteit van 20 couverts.

In aanvulling daarop voorziet de bistro in een tweetal zaalruimten met een capaciteit voor 20 en 80 gasten. En het ruime terras aan de straatzijde biedt tijdens mooi weer plaats aan nóg 100 gasten.

Zoekt u het Highland-technisch nog hogerop?

Ook dan hebben we goed nieuws: gezien de grote hoeveelheid eigen grond rondom het object, is het tot besluit ook mogelijk de capaciteit tijdens drukke periodes nog verder uit te breiden.

Perfect voor de vele lokale vaste gasten en bezoekers die komen klootschieten, kanovaren, fietsten, boogschieten, wijnproeven, gps whisky-tochten… de regio leent zich voor alle denkbare activiteiten!

Financiële informatie:
Vraagprijs roerende en onroerende zaken: € 499.000,– k.k.

Interesse?
Neem dan contact op met Ingmar Bokma. Bel 030-2345080 of per mail naar horeca@vdweerd.nl.


KHN: ‘Rookvrij terras is eigen overweging’

Na Rotterdam, Amsterdam en Texel heeft de provincie Utrecht nu ook een terras waar roken niet is toegestaan. “Binnen 5 jaar vermoed ik dat ….klik hier voor het volledige artikel


In prijs verlaagd: Welkom thuis in Vaartsche Rijn

Op deze absolute toplocatie aan de Westerkade, direct naast het station, is uw ondernemerschap van harte welkom in huiskamerrestaurant Vaartsche Rijn. Een omzettechnisch veilige haven voor een creatieve restauranthouder.

De huidige ondernemers richten zich voornamelijk op de particuliere markt, afkomstig uit de directe omgeving. Het restaurant bedient gasten met een 4-, 5- of 6-gangenmenu met, indien gewenst, een passend drankarrangement. En met een interieur en keuken die net 2 jaar oud zijn, kan dit bedrijf nog jaren vooruit.

Geen kaart betekent geen keuzestress voor de gasten.

Dat het huidige concept het goed doet, bewijzen de lovende recensies op Iens.nl, TripAdvisor, Google en Facebook. Versterkt door de hoge cijfers in alle landelijke kranten, recent nog in NRC 8+, gouden pollepel een 8,5.

Het restaurant is van dinsdag tot en met zondag geopend van 18:00 uur tot sluit, en biedt plaats aan 34 gasten.

De ligging is uitstekend

Het restaurant bevindt zich aan de Westerkade, op minder dan 1 minuut loopafstand van het Station Vaartsche Rijn. Bovendien is er in de nabije omgeving (ook voor de deur) van het restaurant voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

Financiële informatie:
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 150.000,–
Huurprijs horecabedrijfspand: € 25.100,– per jaar

Interesse?
Neem dan contact op met Stijn Timmermans. Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl.


Enthousiaste Horecaondernemer gezocht!

Voor een horecabedrijfsruimte (voormalige café Klein) in Arnhem zijn wij op zoek naar een enthousiaste horecaondernemer. Het object is gelegen in het centrum van Arnhem naast een bekende sushiketen.

De beschikbare ruimte bevindt zich op de begane grond en is circa 75m2 groot. Het biedt binnen plaats aan 40 zittende gasten en maar liefst 50 gasten op het ruime terras.

Met volop verkoopruimte, professionele keuken, gescheiden dames-/ herentoiletgroep en dienstruimte biedt het gehuurde de mogelijkheid tot verschillende horecaconcepten.

Goed gelegen in het centrum van Arnhem met het centraal station op 10 min loopafstand, gelegen tegenover de koepelkerk en omringd door vele andere horecabedrijven is deze zaak in potentie het kloppend hart van het horecaplein.

Financiële informatie:
Huurprijs onroerende zaak: € 25.000,– per jaar

Interesse?
Neem dan contact op met Ingmar Bokma of Jorran Erftemeijer. Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl.


Van de Weerd feliciteert

Verkocht: Aperitivo aan de Vinkenburgstraat Utrecht!

Na ruim tien jaar vond de familie Schouten het een mooi moment om afscheid nemen van Bar-Restaurant Aperitivo. We vonden in Tarik Imouhdine de ideale opvolger op deze mooie locatie. Per 1 mei is hij de gelukkige eigenaar. Buona fortuna a tutti!

Aangekocht: Café-Restaurant Prins te Utrecht!

Op deze mooie plek – de Willem van Noortstraat in Utrecht – hebben we namens De Vente de exploitatie van Café-Restaurant Prins aangekocht. Gerbert-Jan gaat hier hij na diverse aanpassingen aan het concept en pand een hoogwaardig horecabedrijf neerzetten.

Wat voor bedrijf het precies gaat worden, houden we nog even geheim. Maar we durven te voorspellen dat het een verademing zal zijn voor de omwonenden in de populaire omringende wijken.

Succes iedereen!