Horecatern 8 juni 2017

Een enorm begrip in Laren (NH)!

Al ruim 35 jaar een begrip in het centrum van Laren! Een hartstochtelijke Italiaanse keuken op hoog niveau, voor een toegankelijke prijs.

Het restaurant beschikt over een oppervlakte van circa 335 vierkante meter. Het biedt daarmee plaats aan ongeveer 100 gasten op de begane grond en nog eens 40 gasten in het souterrain, waar zich in de kinderhoek (met dagelijkse begeleiding!) een heuse kinderbioscoop bevindt!

Aanvullend beschikt het geheel over een ruime professionele keuken en een tweetal toiletgroepen. Een tweetal garageboxen aan de achterzijde van het restaurant zijn momenteel in gebruik als (drank)opslag en koelruimte.

Het restaurant is gevestigd aan de Naarderstraat en gelegen in het centrum van Laren, omringd door vele bekende winkelconcepten en horeca. Gezien de ontwikkelingen en goede faciliteiten rondom het restaurant is een passantenstroom gegarandeerd. De vele bekende namen in de nabijheid zorgen eveneens voor een goede loop door het dorp.

Financiële informatie:
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 275.000,–
Huurprijs horecabedrijfsobject: € 87.500,–

Interesse?
Neem dan contact op met Ingmar Bokma. Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl.


McDonald’s verstevigt nummer één positie Top 100

Dat McDonald’s wederom op één staat in de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven en Merken is geen verrassing. Maar dat het verschil met nummer twee… …..klik hier voor het volledige artikel.


Voor anker aan het Tjeukemeer

Op een schitterende locatie, direct aan het Tjeukemeer, meert u aan bij Hotel ‘Het Tjeukemeer’. Het hotel bestaat uit een voormalig boerderij, met verdeeld over de begane grond en de twee verdiepingen een ontbijtzaal/restaurant en 13 tweepersoonskamers.

Met een prachtig uitzicht over het meer kunnen gasten op zonnige dagen bovendien heerlijk genieten van het terras.

In het voorhuis vindt u de woning op de begane grond en eerste verdieping met keuken, ruime woonkamer en 3 (eventueel 4) slaapkamers.

En als pièce de résistance…

…hebben de eigenaren in 2000 een compleet nieuw appartementsgebouw neergezet. Met 7 zeer ruime luxeappartementen én twee hotelkamers. Waarbij alle appartementen voorzien zijn van een open keuken, hal met badkamer en twee slaapkamers.

Financiële informatie:
Vraagprijs roerende en onroerende zaken: € 1.195.000,– k.k.

Interesse?
Neem dan contact op met Bas Vanhijfte of Jorran Erftemeijer. Bel 030-2345080 of per mail naar horeca@vdweerd.nl.


Plannen voor een pop-up-hotel in Bijlmerbajes

Het Amsterdamse stadsbestuur heeft plannen voor een pop-up-hotel in de voormalige bijlmerbajes. Het hotel genaamd… ….klik hier voor het volledige artikel


Lunchroom op toplocatie in Bussum

Gezond en lekker: dat zijn de twee hoofdingrediënten van deze lunchroom. Een recept dat u geheel naar eigen hand zet, nu het op de markt komt.

Midden in het centrum van Bussum, ideaal gelegen tussen de vele winkels, richt de huidige onderneemster zich voornamelijk op de grote stroom winkelend publiek die dagelijks de lunchroom passeert.

Binnen biedt de lunchroom plaats aan circa 21 gasten en het restaurant beschikt over een terras met nog eens 12 zitplaatsen.

De capaciteit is echter 25/16

Op de 1e, 2e en 3e verdieping bevindt zich een ruim appartement dat momenteel wordt onderverhuurd. Dat levert een huuropbrengst van € 900,– per maand op.

Financiële informatie:
Vraagprijs roerende zaken: € 47.500,–
Huurprijs horecabedrijfspand: € 25.200,– excl. BTW, per jaar
Huurinkomsten onderhuurovereenkomst: € 10.800,– (incl. g/w/l)

Interesse?
Neem dan contact op met Ingmar Bokma. Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl.


Uniek hotel zoekt ervaren horecaondernemer

Het kan niet anders of dit is een geschenk uit de hemel voor uw ondernemersambitie: het voormalig familie-/groepshotel Klooster van Kranenburg is op de markt gekomen.

Dit prachtige klooster werd in 1902 gebouwd als Franciskanenklooster, en is de laatste jaren in gebruik geweest als zorg-/groepshotel.

Het voormalige klooster (met originele kapel!) heeft in 2012 een grondige renovatie ondergaan. Tijdens deze renovatie is het volledige dak vervangen, is er een nieuwe lift geïnstalleerd en hebben de 27 gastenkamers een update gehad, waarbij er nieuwe badkamers zijn gerealiseerd.

Naast de huidige 27 gastenkamers bestaat er voor de juiste partij de mogelijkheid om het gesprek met de pandeigenaar aan te gaan over uitbreiding van hotelkamers aan de achterzijde.
Plannen in deze richting zijn grotendeels al bekend bij de gemeente.

Het klooster beschikt naast deze kamers over een ruim café-restaurant (65 zitplaatsen) met terras (32 zitplaatsen) aan de voorzijde, ruime ontbijtzaal (60 zitplaatsen), zaalruimte in de kelder met terras aan de achterzijde (50 zitplaatsen), lobby, diverse algemene- en dienstruimten en uiteraard een professionele keuken.

De achtergelegen voormalige bierbrouwerij biedt tot besluit de mogelijkheid om een dienstwoning van 145 vierkante meter te realiseren. En, zoals te verwachten bij een locatie als deze, zijn er meer dan voldoende parkeervoorzieningen en -mogelijkheden op het (eigen) terrein.

Financiële informatie:
Vraagprijs onroerende zaak: € 1.320.000,– k.k.
Roerende zaak: € 75.000,– excl. BTW

Interesse?
Neem dan contact op met Ingmar Bokma. Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl.


Van de Weerd feliciteert

Geslaagd op Schiermonnikoog; Strandpaviljoen De Marlijn verkocht!

We feliciteren de familie Blok voor de verkoop van de onroerende én roerende zaken van het prachtig gelegen ‘De Marlijn’ op Schiermonnikoog. Aan de (voormalige) bedrijfsleider Simon Adler de taak om het succesvolle en bij velen favoriete strandpaviljoen voort te zetten.

Ingmar Bokma van Van de Weerd Horecamakelaardij begeleidde de familie Blok bij de verkoop van de bedrijfsexploitatie aan Simon en de verkoop van de onroerende zaken van de Marlijn aan een vastgoedbelegger.

Tussen de koper van de exploitatie en de koper van de onroerende zaken is een huurovereenkomst tot stand gekomen.

De toekomst ziet er zonnig uit!

Verhuurd op toplocatie in Utrecht; Vredenburg 151 Utrecht.

In hartje centrum Utrecht heeft Van de Weerd Horecamakelaardij namens de verhuurder een huurovereenkomst tot stand gebracht met het succesvolle en groeiende concept Dagelijks Lekker.

Pal naast de in- en uitgang van het vernieuwde Hoog Catharijne en het stationsgebied is de verwachting dat dit concept goed tot zijn recht zal komen.

We wensen verhuurder en huurder een succesvolle samenwerking toe!