Horecatern 6 september 2016

Hoogste tijd voor weer een nieuwe Horecatern boordevol interessante objecten en nieuws! Heeft u interesse in een van deze objecten? Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl.

Hartelijke groet!
Team Van de Weerd Horecamakelaardij


J&L Koffie Enzo in centrum Bussum aangeboden!

In het centrum van Bussum zijn wij op zoek naar een enthousiaste horecaondernemer die “J&L Koffie Enzo” wil overnemen. Het horecabedrijf richt zich op het winkelend publiek in Bussum.

Het bedrijf biedt volop kansen voor een ondernemersstel die boven het bedrijf wil wonen. Het aangeboden bedrijf omvat een turn-key horecabedrijf waardoor elke opvolger dit bedrijf direct zou kunnen voortzetten of er met enkele kleine aanpassingen een ander concept zou kunnen starten.

Daarnaast is er de mogelijkheid om de bovenwoning te verhuren als zijnde appartement of kamerverhuur. De huuropbrengsten kunnen oplopen tot € 1.200,– per maand.

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 47.500,–
Huurprijs horecabedrijfsobject (incl. woning): € 25.200,– excl. BTW, per jaar

Interesse?
Neem dan contact op met Ingmar Bokma. Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl.

Klik hier voor de volledige advertentie.


Favoriete nazomerwijnen van vijf sommeliers.

Vijf sommeliers geven hun favoriete nazomerwijn, met als het even kan een suggestie voor de menukaart. Het resultaat: een……..klik hier voor het volledige bericht.


Eetcafé aan de Nachtegaalstraat in Utrecht

In een van de best gewaardeerde wijken van Utrecht bieden wij u dit leuke eetcafé aan de Nachtegaalstraat aan.

Het eetcafé heeft plaats voor ongeveer zestig gasten en daarnaast nog eens voor twaalf gasten op het terras, met mogelijkheid tot uitbreiding bij de buren. Daarnaast bevinden zich op zowel de eerste als tweede verdieping twee ruime appartementen, waarvan de eerste verdieping momenteel in gebruik is als opslagruimte.

De locatie is zeer goed, de straat staat bekend als een populaire winkelstraat en is zowel vanuit het centrum als vanaf de ring heel goed bereikbaar.

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 137.500,–
Huurprijs horecabedrijfsobject: ca. € 45.000,– excl. BTW, per jaar

Interesse?

Neem dan contact op met Jorran Erftemeijer of Ingmar Bokma. Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl.

Klik hier voor de volledige advertentie.


Van de Weerd certificeert!

NIEUW: Van de Weerd is uitgebreid met Van de Weerd Energielabels. Nederlands eerste in energielabels gespecialiseerde horecamakelaar, met alles in huis voor het toekennen van erkende energielabels voor winkel-, kantoor- en horecabedrijfspanden.

En dat is goed nieuws, want sinds 1 januari 2015 controleert de Inspectie Leefomgeving en Transport of er een goedgekeurd energielabel aanwezig is bij de verkoop, verhuur of oplevering van uw gebouw (of het nu een woning of bedrijfspand betreft).

Voor meer informatie klikt u hier.


Toprestaurant aan de rand van de binnenstad van Utrecht

Dit restaurant is een absoluut toprestaurant in Utrecht en bestaat dit jaar zeven jaar. Het restaurant heeft puur eten, goed gastheerschap en mooie wijnen hoog in het vaandel staan. De chef-kok maakt gebruik van seizoensproducten en veelal duurzame ingrediënten. Het combineert het pure uit Italië, het klassieke uit Frankrijk en het bourgondische van België.

Het restaurant beschikt over een restaurantruimte met ongeveer 52 zitplaatsen, daarnaast een ‘open’ keuken en een ruime dienstruimte aan de achterzijde van de keuken. Uiteraard een gescheiden heren-/damestoiletgroep. Aan de voorzijde van het pand heeft het restaurant een terras met plaats voor circa 27 gasten.

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 155.000,–
Huurprijs horecabedrijfsobject: € 33.000,– excl. BTW, per jaar

Interesse?
Neem dan contact op met Stijn Timmermans of Jorran Erftemeijer. Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl.


Felicitaties

Nummer 70!
Bas Vanhijfte begeleidde Fletcher bij de overname van Mercure Leidschendam. Het 70e Fletcher Hotel heeft 96 kamers en 7 vergaderzalen en ligt vlakbij Den Haag. Mercure Leidschendam ging failliet waarna er binnen twee weken een doorstart plaatsvond. Wij wensen Fletcher veel succes in Leidschendam en blijven zoeken naar vergelijkbare hotels om de beoogde groei te verwezenlijken.

Ellis Gourmet Burger start op De Neude
Op het bekendste plein van Utrecht – De Neude – heeft District 31 plaatsgemaakt voor Ellis Gourmet Burger. Na een grote verbouwing hebben zij afgelopen week haar deuren kunnen openen en zijn zij enthousiast van start gegaan. Bas Vanhijfte en Jorran Erftemeijer van Van de Weerd Horecamakelaardij BV hebben de verkoop begeleid en wensen Ellis Gourmet Burger veel succes op hun nieuwe locatie.

Humphrey’s Tilburg maakt plaats voor Shooter Bar Chupitos
Tilburg is een trotse Chupitos rijker geworden. Humphrey’s heeft haar zaak verhuisd naar Eindhoven en Chupitos gaat vol goede moed de Tilburgse studentenmarkt betreden. Veel succes allen!