Horecatern 29 september 2016

Restaurant op toplocatie Jansplaats/Jansplein in Arnhem

Sinds kort mogen wij u dit schitterende horecabedrijfsobject op een van de mooiste plekken van het stadscentrum van Arnhem aanbieden.

Het huidige concept is medio 2015 ontstaan en doelt op het aanbieden van vijf diverse kwalitatieve gerechten voor € 20,– in een nautisch ingerichte omgeving. De verkopende partij biedt de aanwezige inventarisstukken, het interieur en het huurdersbelang op deze mooie locatie ter overname aan.

De keuken en de bar zijn gesitueerd op de begane grond, net als ca. 50 zitplaatsen. De (drie) openslaande deuren naar het terras van circa 100 zitplaatsen zorgen ervoor dat de verkoopruimte ruimschoots (overdekt en verwarmd) wordt vergroot. Op de eerste verdieping is plaats voor ca. 60 (zittende) gasten en op de tweede verdieping bevinden zich dienstruimtes alsmede een voorbereidingskeuken. De goederenlift zorgt ervoor dat de verdiepingen met elkaar in verbinding staan. In de (gewelven)kelder bevinden zich de gescheiden toiletgroepen.

Financiële informatie
Vraagprijs roerende zaken:         € 195.000,–
Huurprijs onroerende zaken*):  €   70.000,– excl. BTW, per jaar
Actuele huurprijs (2016):            €   62.500,– excl. BTW

*) Huidige huurder heeft een zogenaamde ingroeihuur bedongen waardoor de huur met stappen van € 2.500,– excl. BTW per jaar naar de huurprijs doorgroeit.

Interesse?
Neem dan contact op met Ingmar Bokma of Jorran Erftemeijer. Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl.


Albert Heijn komt met Restaurant én Hotel

In Kaatsheuvel komt een Albert Heijn met een restaurant in de winkel en een hotel erboven. In het restaurant worden verse producten uit de supermarkt verwerkt die de houdbaarheidsdatum bijna hebben bereikt…. klik hier voor het volledige artikel.


Ons favoriete strandpaviljoen op de wadden!

Het is nu of nooit: Strandpaviljoen op Schiermonnikoog zoekt een enthousiaste opvolger! Uniek gelegen in de Schiermonnikoogse duinen bieden wij dit schitterende horecabedrijf met vastgoed (!) aan.

Het goed onderhouden horecabedrijfspand beschikt, naast het terras van ruim 300m2, binnen over ca 110 couverts (215 m2). De keuken is onlangs (2014) uitgebreid en is van alle gemakken voorzien. Onder de exploitatie behoort tevens de op het strand gelegen strandkiosk. In de zomermaanden verkoopt men hier ijsjes en frisdranken en is het de thuisbasis van de lifeguard.

Financiële informatie
Vraagprijs onroerende en roerende zaken:     €  1.990.000,– k.k.

Interesse?
Neem dan contact op met Ingmar Bokma. Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl.


Officiële start oesterseizoen

Met tientallen Belgische- en Nederlandse journalisten werd dinsdag 26 september het oesterseizoen in Nederland officieel geopend. Creuses of Zeeuwse oesters (Crassostrea gigas) en platte oesters (Ostrea edulis) kunnen weer worden gevist.

De officiële opening gebeurde op het Grevelingen door….. klik hier voor het volledige artikel.


Planontwikkeling Ekris Terrein A12

Op een fantastische locatie naast de A12, afslag 23, wordt er een nieuw horecaobject ontwikkeld. Een perfecte locatie waar zowel de automobilist als de inwoners uit de (grote) regio Veenendaal kunnen genieten van de beste gerechten voor een mooie prijs.

Het horecaconcentratiegebied op deze locatie is bovenregionaal. In de directe omgeving bevinden zich diverse horecaondernemingen zoals de KFC, Burger King, McDonald’s, Veense Poort en een Van der Valk hotel. Na uitbreiding van het Ekris Terrein zal deze locatie fungeren als dé foodspot voor de gehele omgeving.

Op het terrein zal een nieuwe horecalocatie worden gebouwd bestaande uit een begane gegrond en twee verdiepingen. De begane grond beslaat circa 930 m², de eerste verdieping 1180 m² en de tweede verdieping nog eens 360 m². De drie verdiepingen zijn zowel gezamenlijk als afzonderlijk van elkaar te huur. Casco, waardoor elk horecaconcept de ruimtes naar eigen wens kan indelen. Om zo in sneltreinvaart uit te rollen tot een absoluut succes.

Financiële informatie
Huurprijs
– Begane grond                             € 140,- per m² (incl. terras)
– Eerst verdieping                        € 110,- per m²
– Tweede verdieping                    €   75,- per m² (incl. terras)

Interesse?
Neem dan contact op met Bas Vanhijfte of Jorran Erftemeijer. Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl.


Triple A-kans voor slimme ondernemer in Utrecht!

De absolute top in ongedwongen uitgaan op een triple A-locatie in Utrecht. Of je er nu afspreekt voor lunch, diner, voor aperitief of uitgebreide borrel, het is er altijd tot in de kleine uurtjes genieten. Op een locatie die het beste van twee uitgaanswerelden combineert: de Oudegracht en de Neude.

Een absoluut unieke kans voor uw ambities. Want dit soort locaties komt maar sporadisch op de markt. En die keren dat het zich voordoet, zijn ze snel vergeven.

Het door de horecaondernemer gehuurde object bestaat uit vier bouwlagen. De begane grond telt 75 m2 en heeft een capaciteit van 40 zitplaatsen. Op de eerste verdieping bevindt zich de keuken, een bar en zijn 70 zitplaatsen gesitueerd (90 m2). Verder beschikt het object over een kelder (39 m2) met gescheiden toiletgroepen en is er ruimte voor opslag.

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie:     €  365.000,–
Huurprijs horecabedrijfsobject:  €    57.000,– excl. BTW, per jaar

Interesse?
Neem dan contact op met Ingmar Bokma. Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl.


Van de Weerd feliciteert

Na jarenlang succes Pronto Pronto! verkocht
Wij feliciteren Michelle Lagerweij met de verkoop van restaurant Pronto Pronto! Jarenlang een onbetwist succes in Utrecht, die velen zullen gaan missen. 1 September droeg Michelle onder begeleiding van Stijn Timmermans de sleutels over aan de heer Lam. Hij zal binnenkort een compleet nieuw concept op deze plek openen. Wij wensen zowel mevrouw Lagerweij als de heer Lam veel succes in de toekomst.

Big Bread komt naar Maarn
In opdracht van AJ Investments verhuurde Van de Weerd Horecamakelaardij met succes een prachtige horeca-unit in het groene centrum van Maarn. Ingmar Bokma vond in Big Bread de perfecte match om op deze locatie aan de slag te gaan. Een dezer dagen gaat de zaak al open. We zien ernaar uit om binnenkort een broodje te doen!