Horecatern 28 oktober 2017

Niet te versmaden pannenkoekenhuis Hellendoorn!

Vanwege naderend pensioen van de eigenaar zoekt het unieke Koffie- en Pannenkoekenhuus Marle na ruim 30 jaar een enthousiaste opvolger.

In het groen gelegen, nabij Avonturenpark Hellendoorn, voorziet Marle op deze locatie jong en oud al jaren van een heerlijke pannenkoek (en meer) én een portie echte Twentse gastvrijheid.

Het restaurant (totaal 169 m2) biedt plek aan (circa) 90 couverts waar de aangrenzende serre nog eens (circa) 45 zitplaatsen aan toevoegt. Met vrij uitzicht over de achtergelegen speeltuin en weilanden.

Hetzelfde aantal zitplaatsen is bovendien terug te vinden op het zonnige (tuin)terras!

Meer goed nieuws voor de aanstaande koper van de bedrijfsexploitatie (goodwill/inventaris) en huurder van het horecabedrijfsobject: het bedrijf laat steevast positieve cijfers zien. En het is vrij van personele en brouwerijverplichtingen.

Financiële informatie:
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 99.000,–
Huurprijs (horeca)bedrijfsobject: € 33.000,– per jaar, excl. BTW

Indien opportuun valt er te praten over de overname van de onroerende zaken inclusief bedrijfswoning. Vraag de makelaar voor meer informatie hieromtrent.

Interesse?

Neem dan contact op met Ingmar Bokma. Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl.


De 7 gouden tips over personeel in de horeca
Als ondernemers en bedrijfsleiders me vragen of ik nog ‘een gouden tip’ heb om aan goed personeel te komen in de horeca, zeg ik altijd …..klik hier voor het volledige artikel.


Een culinaire parel in het centrum van Joure!


Sfeervol ingericht combineert dit restaurant klassieke elementen met modern meubilair en eigentijdse verlichting. Dit geeft samen een warme sfeer aan het geheel, dat in de huidige (ruime) opstelling over zo’n 40 zitplaatsen beschikt.

Daarnaast is het voor de nieuwsgierige gasten mogelijk plaats te nemen aan de chefs-table (10 zitplaatsen) in de keuken.

Al 15 jaar de best bezette tafel van het restaurant!

De capaciteit ligt op ca. 55 plus 10 zitplaatsen. Ook is het voor de gasten mogelijk plaats te nemen aan een van de tafels op het voorgelegen terras. Het op het ‘Douwe Egberts Plein’ gelegen terras beschikt in de huidige opstelling nog eens over een capaciteit van 60 á 70 zitplaatsen.

Met de geplande herinrichting op het plein is een capaciteit van 100 zitplaatsen op het terras zeker haalbaar. Uniek!

Financiële informatie:
Vraagprijs roerende zaken: € 195.000,–
Huurprijs horecabedrijfspand: er wordt een marktconforme huur betaald

Interesse?
Neem dan contact op met Ingmar Bokma. Bel 030-2345080 of per mail naar horeca@vdweerd.nl.


Het favoriete bier in de horeca deze winter
Welk bier mag de komende winter niet op tap of fust ontbreken? Deze vraag leggen we voor aan tien ondernemers. ‘Deze is lekker om mee te koken; er doorheen, maar ook met een glas ernaast.’…..klik hier voor het volledige artikel


Welkom in winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein


Zeven dagen per week geopend: winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein. En altijd een drukte van belang met winkelformules als Hema, C&A, WE, Men at Work, Mediamarkt, Jumbo en…

…úw horecabedrijf aan de Raadstede 76.

Het ruim opgezette winkelcentrum, in combinatie met het transparante dak, geven dit winkelhart van Nieuwegein een heerlijk lichte en bijzonder levendige sfeer.

Het pand is aangesloten op alle gebruikelijke nutsvoorzieningen, zoals gas, water en elektriciteit. En voldoet aan de door de overheid gestelde eisen, zoals onder meer gesteld in de Drank- en Horecawet.

Financiële informatie:
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 45.000,–
Huurprijs Raadstede 76: € 9.500,– per jaar ex BTW

Prachtkans?
Dat is het! Neem voor meer informatie contact op met Stijn Timmermans. Bel 030-2345080 of per mail naar horeca@vdweerd.nl.


Hotelbelegging in Drenthe

Dit verhuurde gastvrije 4-sterren hotel–restaurant is gelegen in Drenthe. Een ideale uitvalsbasis voor zowel een heerlijke vakantie of weekendje weg, of een (meerdaagse) training, of vergadering, of… de mogelijkheden zijn eindeloos.

Het hotel beschikt over 34 kamers in vijf verschillende categorieën: 2 superior kamers, 2 superior terraskamers, 13 luxe kamers, 13 luxe terraskamers en 4 kleine kamers. Alle kamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van alle comfort.
Het bij het hotel behorende restaurant is dagelijks geopend en biedt plaats aan zowel particuliere als zakelijke gasten. De keuken is dagelijks geopend tot 21:00 uur.

Financiële informatie:
Huurprijsopbrengst: € 132.000,– per jaar, excl. BTW
Vraagprijs onroerende zaken: € 1.525.000,– k.k.

Interesse?
Neem dan contact op met Bas Vanhijfte. Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl.