veneziaans restaurant

Horecatern 26 september 2018

Helemaal niet gek!

Al meer dan 25 jaar een begrip! Gelegen aan het sfeervolle plein in het oude dorpscentrum van Houten, is het genieten geblazen in dit Venetiaans ingerichte restaurant.

De gasten kunnen er terecht voor betaalbare culinaire gerechten op niveau. Heerlijk en een ‘Bib Gourmand’-aanduiding waardig!

Binnen biedt het object plek aan 48 gasten, waarvan het merendeel uitzicht heeft op de in het midden gelegen open keuken. Daarbovenop kan de onderneming nog eens 38 couverts kwijt op het terras. Vele dagen tot in de late uurtjes, dankzij het moderne VN-PLU terrassysteem.

Door de onderhoudscontracten die de huidige eigenaar heeft voor zijn apparatuur, is alle apparatuur nog in zeer goede staat. De overige inventarisstukken zijn zelfs als nieuw: in 2017 is het interieur nog volledig vervangen.

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: €165.000,–
Huurprijs horecabedrijfsobject: € 38.000,– excl. BTW, per jaar

Interesse?
Neem voor meer informatie contact op met Bas Vanhijfte of Cas Meuleman. Bel 030-234 50 80 of mail horeca@vdweerd.nl.


Sluitdrankjes in de horeca: wat zijn je opties

De deur gaat op slot van restaurant of café, de boel wordt gepoetst en dan nog even napraten met de medewerkers en collega’s. Tijdens dit gesprek komt vaak ….. klik hier voor het volledige artikel.


Karakteristiek restaurant in een heerlijke omgeving

Haarzuilens

Nabij Utrecht, maar toch helemaal ‘offline’, verscholen in een prachtige omgeving, Haarzuilens. Hier vindt u dit grote restaurant met zalen en heerlijk gelegen terras voor de deur.

Dit karakteristieke restaurant biedt een groot aantal mogelijkheden voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Van een zakelijke meeting tot een romantische bruiloft, tot de ontvangst van vele duizenden toeristen en dagjesmensen.

Het restaurant is goed zichtbaar en bereikbaar en biedt op eigen naastgelegen parkeerterrein plaats aan maar liefst 80 voertuigen!

Daarnaast wordt in het derde kwartaal van 2018 op steenworp afstand een geheel nieuwe wijk met 510 nieuwbouw woningen gerealiseerd. Deze nieuwe wijk genaamd Haarzicht zal bestaan uit rijwoningen, hoekwoningen, twee-onder-één kap- en vrijstaande woningen.

Financiële informatie:
Huurprijs horecabedrijfspand: € 120.000,– excl. BTW, per jaar
Vraagprijs roerende zaken: € 225.000,– excl. BTW

Interesse?
Neem voor meer informatie contact op met Stijn Timmermans via 030-234 50 80 of horeca@vdweerd.nl.


Uitzicht op hollands welvaren

Restaurant aan het water

Als de horeca ergens blaakt van gezondheid dan is het wel in deze streek. In het natuurgebied het Nationaal Park Weerribben-Wieden. In dit geval ingezoomd op een topzaak in Belt-Schutsloot, gelegen tussen Zwartsluis en Giethoorn.

Dit horecaobject geniet al ruim 45 jaar uitstekende bekendheid in de regio. Het wordt lokaal gezien als een vertrouwd adres voor lekker eten en/of een gezellig familiefeest. Prachtig gesitueerd aan het water, in het sprookjesachtige Belt-Schutsloot.

Het ruim opgezette restaurant beschikt over circa 100 zitplaatsen. Bovendien voorziet het object in een grote zaal (capaciteit 150 zitplaatsen en 250 staand) voor feesten en partijen. Daarbovenop heeft het horecabedrijf ook nog een groot terras aan het water met plaats voor 100 (zittende) gasten.

Volgens het bestemmingsplan rust er ook een hotelfunctie op het gebouw. Met wat verbouwingen kan de bovenwoning (voormalig hotelgedeelte) zo weer worden omgebouwd tot een hotel/B&B. Wat voor een nieuwe en extra omzetstroom zorgt. De huidige bovenwoning op de eerste verdieping telt een woonkamer, een badkamer en 9 kleine kamers (met een kleine verbouwing kunnen er 7 slaapkamers gecreëerd worden).

Financiële informatie:
Vraagprijs onroerende en roerende zaken: € 650.000,–

Interesse?
Neem voor meer informatie contact op met Ingmar Bokma of Cas Meuleman via 030-234 50 80 of horeca@vdweerd.nl.


Voorinschrijving Terras Top 100 2019 geopend

Bedrijven die mee willen doen aan de Terras Top 100 2019, of die interesse hebben in deelname kunnen zich nu alvast inschrijven. De voorinschrijving is ….. klik hier voor het volledige artikel.


Nieuw: mooie kans in Deventer centrum

Deventer

In de stad met het oudste stenen huis, het oudste wandelpark en de oudste wetenschappelijke bibliotheek van Nederland, vindt u dit restaurant, vernoemd naar een van de oudste huisdieren van de mens. Ter overname!

Het is in alle opzichten een mooie overnamekandidaat. Gezien de ligging aan het historische plein het Grote Kerkhof. De inrichting. En niet in de laatste plaats gezien de vele lovende recensies op Google, Facebook, Iens en vergelijkbare sites.

Op een presenteerblaadje

Het restaurant is speels ingericht en bestaat onder meer uit een ruime bar en een restaurantgedeelte (30 zitplaatsen) op de begane grond. In het souterrain bevindt zich het tweede zitgedeelte (30 zitplaatsen) en een opslagruimte. De toiletten zijn gehuisvest op een split-level boven de bar.

Via de split-level kom je met een trap op de eerste verdieping. De eerste verdieping bestaat uit een ruime keuken die verbonden is met de begane grond via een goederenlift. Naast de keuken bevindt zich ook nog een opslagruimte.

De tweede verdieping is opgedeeld in vier aparte kamers en de derde verdieping bestaat uit een ruime zolderkamer met meer dan voldoende stahoogte.

En, to save the best for last, uw aanstaande horecabedrijf beschikt over een groot terras dat momenteel plek biedt aan 94 gasten (capaciteit 150 zitplaatsen). Aan de voet van de Lubuïnuskerk, met uitzicht op het historische plein.

Financiële informatie:
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 110.000,–
Huurprijs horecabedrijfspand: € 31.428,– excl. BTW, per jaar

Interesse?
Neem voor meer informatie contact op met Cas Meuleman of Stijn Timmermans via 030-234 50 80 of horeca@vdweerd.nl.