Restaurant-bar te koop

Horecatern 26 oktober 2018

Restaurant-bar te koopBar-Restaurant op A1-locatie in Utrecht!

De absolute top in ongedwongen uitgaan op een hele fijne locatie in aan de Vinkenburgstraat in Utrecht. Of je er nu afspreekt voor lunch, diner, voor aperitief of uitgebreide borrel, het is er altijd tot in de kleine uurtjes genieten.

Op een locatie die het beste van twee uitgaanswerelden combineert: de Oudegracht en de Neude. In een straat die zelf ook nog bezoekers aantrekt dankzij de Walk of Fame, vol gouden handdrukken van bekende acteurs.

De Vinkenburgstraat kent verder vele vernieuwende horecaconcepten, zoals de Frietwinkel, Yoghurt Barn en Hutspot. Waardoor de grote groep gasten die de weg naar dit horecabedrijf weten te vinden, alsmaar blijft groeien. Desondanks heeft de huidige eigenaar vanwege een erg mooie uitdaging elders besloten de exploitatie te willen verkopen.

Interesse?
Neem voor meer informatie contact op met Ingmar Bokma. Bel 030-234 50 80 of mail naar horeca@vdweerd.nl.


Deelnemers NK Jonge Koks bekend

De acht deelnemers, die op 9 januari 2019 met elkaar concurreren tijdens de Nationale Kampioenschappen voor Jonge Koks t/m 25 jaar, zijn bekend.
Deze culinaire wedstrijd voor jonge koks wordt georganiseerd door ….. klik hier voor het volledige artikel.


Wij zijn Van de Weerd en we hebben iets voor je…

…namelijk een unieke overnamekans in Zeist! In dit prachtige gebouw werd de deur vroeger platgelopen door postbodes. Toen het nog fungeerde als postkantoor. Inmiddels is het er een drukte van belang in Grand Café de Posterij.

Grand Café de Posterij is een karakteristiek horecabedrijf met circa 150 zitplaatsen (op een potentiële capaciteit van 200). Deze zitplaatsen zijn verdeeld over twee gedeeltes. Beide voorzien van een bar.

Hierdoor is het object ook uitermate geschikt voor het geven van feesten en partijen.

Beide ruimtes beschikken bovendien over grote raampartijen waardoor er genoeg daglicht naar binnenkomt.

De open keuken is horecatechnisch verder goed gepositioneerd om zowel het hele restaurant als het terras efficiënt te kunnen voorzien van ronduit lekkere maaltijden.

Interesse?
Neem voor meer informatie contact op met Ingmar Bokma via 030-234 50 80 of horeca@vdweerd.nl.


Eigenaren strandpaviljoen: ‘Beste zomer ooit’

Met opnieuw een stralend zomerse dag blikken de 321 strandtenthouders langs de Noordzeekust terug op een recordzomer qua….. klik hier voor het volledige artikel.

Casco verhuurbare ruimte BGG in het Kurhaus

Eind 2014 nam de Nederlandse hotelgroep Amrath Hotels het vijfsterren Kurhaus Hotel in Scheveningen over. Sindsdien is er door de groep flink geïnvesteerd. Zo zijn alle kamers gerenoveerd en is het restaurant verbouwd en vervolgens heropend onder de naam ‘Waves’, met prachtig uitzicht over het strand en de Noordzee.

Onlangs zijn ook nog een spa en gloednieuw zwembad geopend in het 5-sterren hotel.

Wij bieden de horecabedrijfsruimte op de begane grond aan de voorzijde van het Kurhaus te huur aan. De ruimte bevindt zich links van de hoofdentree en heeft een eigen toegang.

De ruimte heeft een directe toegang tot de Kurzaal van het hotel en gasten kunnen gebruik maken van de liften van het hotel. Bij de in- en uitgang van de ruimte is plaats voor een ruim opgezet terras.

Oplevering van de ruimte kan per direct.

Interesse?
Neem voor meer informatie contact op met Stijn Timmermans via 030-234 50 80 of horeca@vdweerd.nl