Horecatern 25 januari 2018

Perfecte casco plus horecaruimte in Utrecht te huur


Sinds kort hebben wij deze mooie casco horecaruimte in de verhuur. Casco plus, want bij de verhuur van de ruimte zit ook de inventaris inbegrepen. De huurder staat uiteraard vrij om veranderingen hierin aan te brengen.

Het object is gevestigd in een groot vrijstaand pand gelegen aan de Goeman Borgesiuslaan 77 in Utrecht Noordoost. Het terras geniet vooral bekendheid gezien vanaf de Talmalaan, en bedient zowel een zakelijk als particulier publiek.

In het kantoorpand is een tweetal vergaderruimten gevestigd. De bedoeling is dat de exploitant ook de catering van deze vergaderingen gaat uitvoeren.

In de casco horecaruimte is een hoge diversiteit aan horecaconcepten mogelijk. Denk aan een themarestaurant, lunchroom of een wijnbar. In de zomer en in het voor- en najaar leent het terras zich ook uitstekend voor het houden van borrels en barbecues.

Heerlijk zonnig gelegen. Goed bereikbaar. Uitstekende parkeermogelijkheden. In een buurt die verjongt. Het is met recht de perfecte plek voor een divers publiek!

Financiële informatie:
Huurprijs: € 32.000,– per jaar exclusief BTW

Interesse?
Neem voor meer informatie contact op met Stijn Timmermans: 030 – 23 45 080, of horeca@vdweerd.nl, dan proosten wij alvast op uw aanstaande succes!


Nieuw Fletcher-hotel in Emmen
Op 1 april 2019 opent Fletcher een nieuw hotel in Emmen tegenover Wildlands Adventure Zoo. …..klik hier voor het volledige artikel.


Groots uitpakken in Arnhem

Size does matter? Goed nieuws voor wie het daarmee eens is! Want aan de poort van het centrum van Arnhem hebben we (circa) 580 m2 horecaruimte voor een enthousiaste horecaondernemer.

Voorheen bevond zich hier The Mansion, op deze superlocatie aan het Roermondsplein.
Het geheel is ingericht en ingedeeld als club en evenementen-/vergaderlocatie met zes zalen: veelal voorzien van professionele licht- en geluidsinstallaties, luchtbehandeling, bars en inrichting/inventaris.

Er is zorgvuldig omgesprongen met de geluidsisolatie van het pand (tot ca 105 dB!). En in het souterrain bevindt zich een ruime keuken voorzien van alle gemakken.

Gelet op de indeling van het pand en de aanwezigheid van een ruime keuken leent de locatie zich goed voor restaurant-exploitatie (i.c.m. met feesten & partijen). Compleet met de mogelijkheid om een ruim terras (ca 120 couverts) aan de voorzijde van het pand te vestigen.

De diverse zalen bieden momenteel plaats aan 10 tot 600 personen.

Vlakbij het kloppend hart van de stad.

Vanaf het Roermondsplein is er uitzicht op de Rijn en is het centrum van Arnhem goed te belopen. En met de herontwikkeling van de Groene Corridor wordt de locatie nog waardevoller.

Parkeergelegenheid is er voldoende in de directe omgeving en de bereikbaarheid is ronduit uitstekend.

Geïnteresseerd en alvast (online) binnen rondkijken? Bekijk dan de 3D-tour op onze website.

Financiële informatie:
Huurprijs onroerende en roerende zaken: € 795.000,– k.k.
Voor de juiste kandidaat is eventueel ook een huursituatie bespreekbaar.

Interesse?
Neem dan contact op met Ingmar Bokma via 030 – 234 50 80 of horeca@vdweerd.nl.


Ultiem horecapodium in Soest

Hoge ogen gooien met een nieuwe horecaconcept? Deze locatie is ervoor gebouwd! Op een van de beste plekken van Soest is het sinds kort mogelijk om een horecabedrijf te starten.

De bedrijfsruime ligt perfect gunstig aan de Van Weedestraat. Dé winkelstraat van Soest. Goed voor een grote passantenstroom langs het horecapand.

Het object heeft een monumentale uitstraling en is de blikvanger in het centrum van Soest.

De ruimte is circa 170 m2 groot en heeft een buitenruimte van maar liefst 510 m2. In welke andere populaire winkelstraat in Nederland heb je nog de mogelijkheid tot zo’n groot terras?

Met veel lichtinval, een frontbreedte van 10 meter en een hoogte van bijna 4 meter is dit pand geknipt om de onderneming te laten schitteren.

Voor een nieuwe ondernemer bestaat er de mogelijkheid om het object te huren of te kopen.

Financiële informatie:
Huurprijs onroerende zaak: € 46.800,– excl. BTW per jaar
Vraagprijs onroerende zaak: € 595.000,– k.k.

Interesse?
Neem voor meer informatie contact op met Jorran Erftemeijer. Bel 030-2345080 of per mail naar horeca@vdweerd.nl


Van de Weerd feliciteert

—————————————————————-
Tapasrestaurant ’t Zusje opent locatie in Utrecht
Na vele andere steden in het land heeft het succesvolle tapasrestaurant ’t Zusje ook Utrecht gevonden. Aan de Oudegracht 2 (en werf) vond ‘t Zusje een passende locatie en na een grondige verbouwing is de zaak up ‘n running. Namens de familie Wildschut heeft Van de Weerd Horecamakelaars de huurovereenkomst tot stand gebracht. Van harte en succes Zusje!

Ganzenmarkt 12 Utrecht verhuurd!
Via een openbare inschrijving hebben we namens de heren Hagen en Visser de voormalige stomerij Duraco mogen verhuren. Bar Cava opent zeer binnenkort de deuren. We kijken ernaar uit om binnenkort een glaasje te komen drinken. Bedankt voor de samenwerking en tot snel! https://indebuurt.nl/utrecht/nieuw-in-utrecht/utrecht-krijgt-een-nieuwe-borrelspot-bar-cava-opent-aan-de-ganzenmarkt~45816/