Horecatern 23 november 2017

Chinees volgens het boekje

Hét Chinese restaurant van Vianen en omstreken, China Wok, komt op de markt. Een keurig restaurant dat aan alle verwachtingen voldoet: uitgebreide kaart, Chinese inrichting, vlotte bediening.

De zaak is iedere dag geopend (met uitzondering van woensdag). Met doordeweeks het à la carte menu warm aanbevolen. En op zaterdag, zondag en feestdagen een buffet voor de liefhebbers.

Zoals te verwachten is er natuurlijk ook de mogelijkheid om eten af te halen bij China Wok. Of om op locatie naar wens de catering te laten verzorgen.

De inrichting binnen en buiten maakt het geheel compleet, het is met recht een restaurant volgens het boekje.

Financiële informatie:
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 75.000,–
Huurprijs onroerende zaak: € 61.000,– per jaar exclusief BTW

Geïnteresseerd in dit goedlopende horecabedrijf?
Neem dan voor meer informatie contact op met Stijn Timmermans. Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl.


Zó start je een horecabedrijf
Wil jij graag een eigen horecazaak starten, maar heb je geen idee hoe te beginnen? Dan zit je hier goed! …..klik hier voor het volledige artikel.


Ondernemen in de natuur

Op een plek net buiten de stad Utrecht ligt, goed herkenbaar vanaf de A28, Landgoed Oostbroek. Een oase van rust in eigendom van Stichting Het Utrechts Landschap. De stichting houdt er zelf ook kantoor en verhuurt een aantal van haar zalen aan derden.

In het weekend wordt echter geen gebruikgemaakt van deze locatie. Dat wil zeggen: tot nu toe! Want wij bieden aan een (bestaande) horecaondernemer de kans om deze locatie tijdens de weekenden te gaan gebruiken voor feesten, partijen, bruiloften, catering, etc.

Glorietijden herleven

De verhuurbare ruimte bestaat uit vier aparte zalen en een ruime lichte serre aan de achterzijde van het pand.

Ook is het op mooie dagen mogelijk om gebruik te maken van de heerlijke tuin met een wijds uitzicht over het prachtige Utrechtse landschap.

Wij zijn op zoek naar een ondernemer die met respect voor de authentieke zalen de ruimtes in het weekend in gebruik wil nemen. De ruimtes zijn startklaar, goed afgewerkt en deels voorzien van meubilair en verlichting. Ook zijn er moderne toiletten en is er een eenvoudige, maar professioneel ingerichte keukenruimte.

Uiteraard is het voor de nieuwe ondernemer mogelijk om in overleg met Stichting Het Utrechts Landschap zaken naar eigen smaak te wijzigen of te verbouwen.

Financiële informatie:
Huurprijs onroerende zaken: € 30.000,– per jaar exclusief BTW

Interesse?
Wilt u meer informatie over deze inspirerende locatie? Neem dan contact op met Stijn Timmermans via 030 – 234 50 80 of horeca@vdweerd.nl.


Prominent op de kaart

Een horecaondernemerskans op een presenteerblaadje! Midden in een studentendorp, dichtbij station Sloterdijk, omringd door vele (kleine en grote!) bedrijven én hotels.

Naast Station Sloterdijk worden zeer binnenkort 358 studentenstudio’s opgeleverd. Goed gehuisvest in 7 gebouwen, die samen een eigen dorpje vormen: Wasa Student Village.

Met op één van de hoeken op de begane grond een casco horeca-unit van 211 m2. Mét aan de zijkanten 220 m2 terrasruimte, waar het nagenoeg de hele dag heerlijk vertoeven is.

Echt een unieke kans om een nieuw of beproefd horecaconcept sterk op de kaart te zetten.

Tip: wacht niet te lang met reageren. Het project is in volle gang en een spreekwoordelijke inkopper als deze…

Financiële informatie:
Huurprijs horecabedrijfsobject: € 40.800,– excl. BTW, per jaar

Interesse?
Wilt u meer informatie over deze inspirerende locatie? Neem dan contact op met Jorran Erftemeijer via 030 – 234 50 80 of horeca@vdweerd.nl.


Bib Gourmand-overzicht 2018
Michelin heeft haar Bib Gourmands 2018 voor de Benelux bekendgemaakt. In het nieuwe boekje staan …..klik hier voor het volledige artikel


Booming business in bruisende Burgemeester Reigerstraat Utrecht!

In de bruisende Burgemeester Reigerstraat, om de hoek van dé Maliebaan, tussen het Wilhelminapark en de Stadsschouwburg, hebben we een mooie locatie voor uw concept.

De huidige ondernemer heeft jarenlang succes geboekt met het restaurant dat hij op deze locatie exploiteert.

Het pand met alle benodigde (horeca)voorzieningen/installaties is bijdetijds. Investeringen zijn er medio 2016 nog volop gedaan.

Op de begane grond bevindt zich de restaurantruimte met een capaciteit van 30 zitplaatsen. De eerste verdieping doet momenteel dienst als zaal-/vergaderruimte en zo nu en dan wordt hier met een select gezelschap (privé) gedineerd. De tweede verdieping is kantoor en opslagruimte.

Als uitsmijter is er nog de mogelijkheid een terras met circa 16 stoelen voor de gevel aan de levendige straat uit te stallen.

Financiële informatie:
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 122.500,–
Huurprijs (horeca)bedrijfsobject (ca.): € 32.500,– per jaar

Interesse?
Neem voor meer informatie contact op met Ingmar Bokma. Bel 030-2345080 of per mail naar horeca@vdweerd.nl.


Van de Weerd feliciteert
________________________________________

Lunchroom Tussendoortje in Bussum verkocht
Namens de eigenaresse van het Tussendoortje in Bussum hebben we per 1 november overeenstemming bereikt met de heer Yalkun voor de verkoop van de exploitatie. De lunchroom maakt plaats voor een lunchroom/restaurant gericht op sushi.

Bussum is een bezorg- en afhaallocatie rijker! We wensen Miriam en Yalkun veel succes in de toekomst!