Bokkesprong, Utrecht, Oudewater

Horecatern 22 juli 2018

Bokkesprong, Utrecht, Oudewater Nieuwe kans in oud stadscentrum

Jarenlang was deze plek, onder de naam De Bokkesprong, the place to be in Oudewater en de directe omgeving. We bieden u de kans om het zonder overnamekosten over te nemen en een nieuw café te starten.

Of een ander concept, want een restaurant is op deze plek ook goed mogelijk.

Het pand is nu als café ingedeeld met een redelijk grote bar. In het cafégedeelte zijn twee ruimten, opgezet als een split level. Met een aantal treden omhoog komt u op de entresol. Met een paar treden naar beneden betreedt u een ruimte waar een biljart heeft gestaan.

Via een tweede trap naar de tussenverdieping zijn gescheiden heren- en damestoiletten met voorportaal te bereiken. Op de eerste verdieping staat momenteel nog een biljart, die door de vorige uitbaatster aan verschillende verenigingen verhuurd werd.

De eerste en de tweede verdieping samen zijn eventueel ook als woning te gebruiken.

Interesse?
Neem voor meer informatie contact op met Stijn Timmermans. Bel 030-234 50 80 of mail naar horeca@vdweerd.nl.


Eerste NK der Biersommeliers van start
Het Nederlands Gilde der Biersommeliers houdt op 2 juli voor de eerste keer het Nederlands Kampioenschap der Biersommeliers. Dat gebeurt bij Brouwerij Oproer in Utrecht. Uitsluitend gediplomeerde Biersommeliers …..klik hier voor het volledige artikel.

Staat als een fort!

Dit is typisch zo’n horecalocatie waarvan je je altijd afvraagt ‘hoe hebben ze het voor elkaar gekregen om hier te mogen ondernemen.’ Daar vertellen we graag meer over – doen we dan ook hieronder, met direct goed nieuws voor wie niet van lezen houdt: de foto’s spreken voor zich.

Bronsbergen ligt op steenworp afstand van Hanzestad Zutphen, nabij autowegen en desondanks in alle rust tussen twee meren. Dit horecabedrijfsobject biedt een ruim opgezette brasserie met meerdere zalen voor vergaderingen, private diners, feesten en/of partijen.

Absolute USP is het zonnige terras gelegen ‘op het meer’.

De brasserie is dagelijks geopend. Binnen is plaats voor ca. 100 zitplaatsen en het (deels overdekte) terras biedt plaats aan 80 stoelen.

Het congrescentrum op de eerste verdieping is speciaal ingericht voor zakelijke bijeenkomsten voor groepen tot driehonderd personen.

Op de verdieping bevindt zich een (voorbereidings)keuken én er zijn in twee zalen zelfstandige bars. In het souterrain treffen bezoekers verder nog een (feest)zaal.

Aan de achterzijde is een populair recreatiemeer, dat in de zomer de nodige badgasten trekt. Het cafetaria in het horecabedrijfsobject wordt in de zomermaanden dan speciaal geopend. De kiosk op het strand van het meer is eveneens in beheer van de horecaondernemer.

Het object is goed geoutilleerd en er is zowel een personen- als een goederenlift aanwezig. En op elke verdieping (souterrain, begane grond en eerste verdieping) zijn ruime gescheiden toiletgroepen gesitueerd.

Het naastgelegen gebouw is in gebruik als Wellness Center. Dit houdt in dat er dagelijks vele (potentiële) gasten op/rond de locatie aanwezig zijn. Aan de andere zijde van het object zijn mogelijkheden om een hotelobject te realiseren voor max. 50 hotelkamer (en 5 suites).
Unieke kans

We bieden de bedrijfsexploitatie ter overname aan, inclusief alle aanwezige inventarisstukken. Het geheel beslaat 1965 m2 waarvan 962 m2 verkoopruimte.

Interesse?
Neem voor meer informatie contact op met Ingmar Bokma via 030-234 50 80 of horeca@vdweerd.nl.

Achter de Dom in Utrecht!

Op deze prachtige locatie achter de Dom in de Utrechtse binnenstad bieden we deze charmante lunchroom aan. Door de gunstige locatie is er de gehele dag een stroom van passanten.

De conditorie is een gezellige zaak voor een kopje koffie of thee. Ook kunnen de gasten er genieten van diverse (Scandinavische) lekkernijen en gerechten. Binnen, of op het terras met plaats voor 30 gasten.

De zaak beschikt binnen over 26 zitplaatsen verdeeld over de voor- en de tweede kamer.
De conditorie voorziet in een professionele keuken achterin waar elke dag verse koeken, taarten en broden worden gebakken. Bovendien beschikt het object over een (droge) kelder voor opslag.

Interesse?
Neem voor meer informatie contact op met Ingmar Bokma via 030-234 50 80 of horeca@vdweerd.nl.

Ga ervoor aan de Voorstraat in Utrecht

Gezocht: enthousiaste opvolger voor superlocatie in één van de betere horecastraten van Utrecht.

De Voorstraat.
De straat heeft de afgelopen jaren een behoorlijke metamorfose ondergaan door het vestigen van diverse (inmiddels geslaagde) horecaconcepten, als Da Portare Via, SLA, The Village en Gys. Ook de Plus en de AH zijn in de straat gevestigd.

In het najaar van 2018 begint de gemeente met de herinrichting van de Voorstraat, waarna dit zeer waarschijnlijk een autovrije winkelstraat zal worden. De trottoirs zullen worden verbreed, waardoor de straat een heel andere allure zal krijgen met hoogstwaarschijnlijk grotere terrasmogelijkheden.

De exploitatie is ter overname. De ruimte (die voldoet aan de horeca-inrichtingseisen) op de begane grond beslaat 47 m2, heeft een mechanisch ventilatiesysteem en twee gescheiden toiletruimtes.

De keuken biedt de nodige apparatuur voor een gemakkelijke hap. In de huidige opstelling zijn er (circa) 30 zitplaatsen binnen en zo’n 15 buiten op het terras (onder de luifel).

De bestemming betreft horeca in de categorie D1 wat inhoudt dat een koffie-, ijssalon-, lunchroom-, crêperie- en/of restaurantconcept er van harte welkom is.

*) De handelsnaam, het concept, de website en enkele inventarisstukken behoren expliciet niet tot de overname van de exploitatie.

Interesse?
Neem voor meer informatie contact op met Jorran Erftemeijer of Ingmar Bokma via 030-234 50 80 of horeca@vdweerd.nl.


Terras Top 100 2018: grote sprong Utrecht, Amsterdam opnieuw sterk
De provincie Utrecht maakt een enorme sprong qua aantallen terrassen in de Terras Top 100 en …..klik hier voor het volledige artikel.

Schot in de roos in Wapenveld

Een overname zonder afnameverplichtingen, op een goede locatie – aan de doorgaande weg in Wapenveld – met een prachtig interieur en een bovengemiddelde omzet!

Door de goede naamsbekendheid en de gunstige locatie trekt het restaurant gasten uit de directe en weide omgeving.

Het restaurant bestaat uit twee sfeervolle ruimtes. De eerste ruimte grenst aan de open keuken en biedt plaats aan circa 50 gasten. De aangrenzende tweede ruimte biedt plek aan circa 70 couverts en beschikt over een (nieuwe) zithoek (2017), waar je in alle rust de avond gezellig voortzet.

Het terras – 50 zitplaatsen – is gesitueerd aan de voor-/straatzijde. Gunstig gelegen ten opzichte van de zon is het hier heerlijk dineren en loungen.

Een unieke kans: het restaurant laat al jarenlang – ook per maand, jaarrond – een stabiele en keurige omzet zien en kan met de recente investeringen ‘Turn-Key’ worden voortgezet.

Uiteraard staat het de volgende eigenaren geheel vrij om het roer (conceptueel) volledig om te gooien.

Interesse?
Neem voor meer informatie contact op met Cas Meuleman. Bel 030-234 50 80 of mail naar horeca@vdweerd.nl.