De Wildeman Lemmer, horecaobject

Horecatern 19 april 2018

De Wildeman Lemmer, horecaobject
Eeuwenlang ondernemerssucces op zoek naar vervolg

In een van de bekendste watersportplaatsen van ons land. In het toeristische Lemmer – de Poort van Friesland – vindt u dit prachtige en riante, monumentale pand: Herberg De Wildeman.
Volgens het jaartal dat op de gevel staat, dateert het uit 1773. Destijds diende het gebouw als logement of herberg en in latere tijden als hotel en café-restaurant.
En nu is het aan u om een nieuw hoofdstuk te schrijven.

Wegens privéomstandigheden moest de vorige huurder namelijk noodgedwongen de exploitatie staken. Hierdoor staat het pand nu leeg en zal het deels casco worden opgeleverd aan een nieuwe huurder.

Het horecabedrijfsobject beschikt over circa 300 vierkante meter verkoopruimte, verspreid over de begane grond en een zaal op de eerste verdieping. Daarnaast beschikt Herberg de Wildeman over zes gemeubileerde en volledig ingerichte appartementen.

Niet alleen het object zelf, ook de plek is subliem

Je kijkt uit op vaarwater waar in de zomer de nodige boten langskomen. En op het voorgelegen parkeerterrein is in de zomer een ruim terras mogelijk voor ca. 60 zitplaatsen. Hiervoor zijn al voorzieningen getroffen door de gemeente.

Langs de gevel is (na aanvraag bij de gemeente) nóg een terras mogelijk.

Met relatief kleine aanpassingen maakt de nieuwe huurder het geheel snel weer draaiende. Voor weer vele tientallen nieuwe jaren eigentijdse gastvrijheid.
Financiële informatie:

Interesse?
Neem voor meer informatie contact op met Ingmar Bokma. Bel 030-234 50 80 of mail naar horeca@vdweerd.nl.


Bartrends: groenten & superfoods in de mix

Het is niet nieuw dat cocktails groenten bevatten, maar gebeurt wel steeds vaker. Van wortel en rode biet…


Uitnodigend restaurant in Museumkwartier Utrecht!

In de historische wijk ‘het Museumkwartier.’ Aan de Nieuwegracht in Utrecht. Rustend op een authentieke werfkelder. Dit restaurant mag er zijn! Ook online: met een volle 8 op Iens (uit liefst 247 recensies).

Vele enthousiaste terugkomende (zakelijke) gasten komen zowel uit de wijk en stad, als de regio. Het restaurant laat dan ook mooie omzetten en goede resultaten zien over de afgelopen jaren.

Het restaurant biedt plaats aan 45 tot 50 (zittende) gasten, verdeeld in een ‘woonkamer-setting’ aan de voorzijde, en aan de achterzijde op een overdekte binnenplaats. De authentieke werfkelder heeft een capaciteit van maximaal 40 (zittende) gasten.

Wanneer de oorspronkelijke toegangsdeuren van de werfkelder openstaan geniet je van een idyllisch (typisch Utrechts) uitzicht.
De deels open keuken bevindt zich op de begane grond en op de eerste verdieping is nog een dienst-/opslagruimte te vinden.

Interesse?
Neem voor meer informatie contact op met Ingmar Bokma via 030-234 50 80 of horeca@vdweerd.nl


Horececaobject DeventerHottest spot in town (Deventer)!

Een wijnbar met pit. Dat is Madame Jeanette. Gevestigd in een karakteristiek hoekpand in de horecahotspot van Deventer: het historisch stadcentrum.

De huidige eigenaren staan met veel passie in het horecabedrijf hun hobby uit te oefenen. Maar wegens verhuizing hebben zij besloten de wijnbar toch te verkopen.

De wijnbar staat bekend om de gastvrije en huiselijke sfeer waar je meer dan een gast bent. Een topbeleving, waar je geniet van heerlijke ‘Drinks & Spices’. De locatie leent zich ook uitstekend voor een knusse lunchroom, eetcafé, tapas-/pinchosbar, goede koffiebar of voor het geven van (besloten) feesten en partijen.

De gehele horecaruimte (inclusief toiletgroepen, keuken en bar) is gesitueerd op de begane grond (ca. 78 m2), met circa 30 zitplaatsen. In aanvulling daarop biedt het buitenterras (deels onder markies) ook nog eens 30 zitplaatsen.

Staan de tafels en stoelen in de weg? Geen enkel probleem, er is namelijk een zeer ruime kelder voor opslag (ca. 80 m2).

Interesse?
Neem voor meer informatie contact op met Ingmar Bokma via 030-234 50 80 of horeca@vdweerd.nl.


Waarschuwing KHN: zonder rookruimten meer veiligheidsrisico’s en overlast op straat

Op 6 april jl. schreef de staatssecretaris van VWS, de heer Blokhuis, in een brief aan de Tweede Kamer dat hij rookruimten