Horecatern 18 oktober 2010

Alstublieft: alweer een kersverse Van de Weerd Horecatern! De Nieuwsbrief  boordevol tips en wetenswaardigheden waarmee we u op de hoogte houden van interessante ontwikkelingen in de branche. Ook leest u het laatste nieuws over Makelaar Horeca Van de Weerd Horecamakelaardij.

Veel leesplezier!

 BasVanhijfte2007aangepast2

Bas Vanhijfte
algemeen directeur

 


VAN DE WEERD SELECTEERT
 

 Vrijstaand horecabedrijf centrum te Amsterdam

 

Gevestigd in een opvallend pand aan de zuidwestzijde van het centrum van Amsterdam.

Dit bijzondere horecabedrijf beschikt over een restaurant op de begane grond en de eerste verdieping (circa 150 pax), lounge (40 pax), private dining (circa 12 pax), een tweetal terrassen (circa 130 pax) aan het water met een prachtig uitzicht, open keuken, toiletgroep, kantoorruimte en diverse opslagruimten.

Voor meer informatie:
Joey Hehamahua

Top café in hartje Utrecht

Gevestigd op een absolute A1 locatie in het hart van het centrum van Utrecht, te midden van drukke winkelstraten en vele horecagelegenheden.

Het bedrijf beschikt over een ruime bar, diverse zitgelegenheden (om te eten), keuken, opslagruimten, toiletgroep, schitterend terras en twee appartementen op de eerste en tweede verdieping in een prachtig pand.

Voor meer informatie:
Joey Hehamahua

Gezellig restaurant in de regio Apeldoorn   

                                                                               
Op een prima locatie in de regio Apeldoorn ligt dit gezellige restaurant waar de Hollandse keuken geserveerd wordt. De zaal heeft een capaciteit van ca. 60 personen en is geschikt voor b.v. feesten, recepties, vergaderingen, condoleances etc.

Bij dit bedrijf hoort tevens een ruime woning en voldoende parkeergelegenheid.

Voor meer informatie:
Symen Bouma

Karakteristiek restaurant    

Een uitstekend restaurant, op een unieke centrumlocatie aan het water gelegen. Dit bedrijf met goede voorzieningen zoals voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en een prachtig terras is gesitueerd in een sfeervolle boerderij.

Dit onderscheidende bedrijf richt zich op een brede doelgroep in het midden segment.

Aantrekkelijk object voor een ondernemend horecakoppel, waar gezien de discretie niet alle interessante details over vermeld kunnen worden in deze advertentie. Nieuwsgierig?

Voor meer informatie:
Symen Bouma

Uitstekende Snackbar/Cafetaria

Uitstekende snackbar met groot verzorgingsgebied gelegen in een middelgrote stad in Overijssel.

Het bedrijf is voorzien van een nieuwe bakwand en heeft ruime nette zitgelegenheid deels afgescheiden van het afhaalgedeelte. Een bedrijf met veel ruimte en mogelijkheden. Ruime bovenwoning aanwezig.

Voor meer informatie:
Symen Bouma
 


VAN DE WEERD FELICITEERT

Van Gemeentehuis naar restaurant naar…

In 2006 is het prachtige, voormalige gemeentehuis van Maurik omgetoverd tot een luxe restaurant met bedrijfswoning op de begane grond, en drie luxe appartementen op de eerste verdieping. Na het jammerlijke faillissement in 2008 heeft het pand enige tijd leeggestaan; uiteindelijk is het geveild.

In juni 2010 slaagde Joey Hehamahua van Van de Weerd Horecamakelaardij erin nieuwe eigenaren voor het pand te vinden. De trotse bezitters nemen het pand niet ingebruik als restaurant, maar verbouwen het tot prachtig woonhuis met kantoor.

Van de Weerd Horecamakelaardij wenst de nieuwe bewoners veel woon- en werkplezier en dankt de opdrachtgever voor het in ons gestelde vertrouwen!


Vragen, opmerkingen, suggesties? Heeft u naar aanleiding van deze Horecatern een vraag? Heeft u een suggestie voor volgende uitgaven? Of wilt u gewoon eens van gedachten wisselen met één van onze makelaars horeca? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Bel 030 234 50 80 of surf naar www.vdweerd.nl.