Horecatern 17 augustus 2017

Voor snelle beslissers in Amsterdam-west


Te huur: toplocatie aan de Overtoom (558-H) in Amsterdam! Volledig gerenoveerd casco horecabedrijfsobject op de hoek van de Overtoom en de Busken Huetstraat.

Deze mooie open ruimte met zeer veel lichtinval is er klaar voor om die nieuwe horecazaak aan de gezellig en drukke Overtoom te zijn.

Absoluut een unieke kans!

Begane grond: 95 m2 (circa)
Tuin (achterzijde): 25m2 (circa)

Financiële informatie:
Huurprijs: € 4.000,– excl. BTW per maand

Eenmaal andermaal?
Neem dan contact op met Jorran Erftemeijer. Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl.


Horecapersoneel: zo strik je toppers

Het aanbod van arbeidskrachten is groot. Maar het vinden en vastleggen van goede medewerkers is een ander verhaal. Toppers zijn schaars. Het vergt inzicht en een gerichte aanpak om ze te ontdekken en over de streep te trekken. Soms moet…..klik hier voor het volledige artikel.


Uitnodigend hotel in historisch centrum Montfoort


De loper ligt voor u uit! Bij dit sfeervolle 3-sterrenhotel, gevestigd in een monumentaal pand in het hart van het centrum van Montfoort.

Het stadshotel bestaat uit 11 kamers; variërend van standaard eenpersoonskamer tot luxe tweepersoonskamer.

Het pand bestaat uit twee gedeelten. In het voorste gedeelte bevinden zich de wijnbar, receptie, toiletten en vijf hotelkamers. In het achterste gedeelte bevinden zich nog eens zes hotelkamers.

Voor en achter is gescheiden door een mooie open patio.

Gasten waarderen de wijnbar, met zijn hoge diversiteit aan wijnen en verschillende soorten streekproducten. En dat doen de terugkomende bezoekers van Hotel Montfoort inmiddels alweer 10 jaar.

Financiële informatie:
Vraagprijs roerende zaken en bedrijfsexploitatie: € 835.000,– k.k.

Interesse?
Neem dan contact op met Stijn Timmermans. Bel 030-2345080 of per mail naar horeca@vdweerd.nl.


Nederland passeert grens 500 bierbrouwerijen

Nederland heeft de drempel van 500 bierbrouwerijen gepasseerd. Hiermee is het aantal brouwerijen weer terug op het niveau van de middeleeuwen, toen vrijwel iedere…..klik hier voor het volledige artikel


Beste van twee werelden in Ommen!


Wegens naderend pensioen van de huidige exploitanten komt het nu op de markt. En het is een plaatje, dit café-restaurant in de populairste toeristische trekpleister in het Vechtdal: Ommen.

Dit sfeervolle restaurant, inclusief ruime bovenwoning, is echt prachtig gelegen. Groen en aan de rand van de Sallandse Heuvelrug. En dat pal voor het station van Ommen.

Zo combineert het het beste van twee werelden.

Het restaurant beschikt met zijn 96 vierkante meter over een capaciteit voor circa 50 gasten. Daarnaast biedt de naastgelegen zaal nog eens plaats aan zo’n 40 zittende gasten.

Bij mooi weer zit je verder ideaal op het ruime en door groen omringde terras, met nog eens plaats voor circa 75 couverts.

Financiële informatie:
Vraagprijs roerende zaken: € 87.500,–
Vraagprijs onroerende zaken: € 390.000,– k.k.

Voor de juiste kandidaat bestaat er de mogelijkheid om bij overname van de roerende zaken de onroerende zaken te huren.

Interesse?
Ingmar Bokma vertelt graag meer over de mogelijkheden. Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl.


Compleet klaar aan Voor Clarenburg Utrecht (centrum)!

Nabij het gloednieuwe centraal station. Direct aan het compleet verbouwde Hoog Catharijne. Grenzend aan één van de drukste winkelstraten van Nederland. Én omringd door succesvolle horeca- en winkelformules!

Alle ingrediënten voor succes zijn aanwezig op deze locatie!

We zoeken een ondernemer die dit onlangs gerenoveerde, compleet klare horecabedrijf wil voortzetten of na overname met een andersoortig concept wil exploiteren.

Het betreft de huurrechten, inventaris en inrichting van het bedrijf. De handelsnaam en bedrijfsformule behoren niet tot het verkochte.

De locatie is het thuis voor een modern en toegankelijk ‘Coffee’-concept, waar je in alle rust een kop koffie nuttigt of er meerdere bestelt ‘To Go’.

De capaciteit is circa 50 zitplaatsen en buiten nog eens 20 zitplaatsen. Het object voldoet aan de horeca-inrichtingseisen, heeft een grootte van circa 144 m2 BVO en is voorzien van een uitgebreide luchtbehandelingsinstallatie met airco-units.

Door de twee samengevoegde gevels beslaat de voorgevel zo’n 10 / 11 meter. Dat is, hartje Utrecht, prime advertising real estate!

De bestemming is horeca in de categorie D2 en dat betekent ruim baan voor een lunchroom, koffiezaak of ijssalon op deze locatie. Met een dagelijkse sluitingstijd van 22.00 uur in de avond. Nu, maar na alle waarschijnlijkheid met het nieuwe horecabeleid (na de zomer) een sluitingstijd van 23.00 uur.

Financiële informatie:
Vraagprijs inventarisstukken: € 95.000,– excl. BTW
Huurprijs (horeca)bedrijfsobject: € 86.000,– excl. BTW per jaar

Interesse?
Neem dan contact op met Ingmar Bokma. Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl.


Van de Weerd feliciteert

Artisjok verkocht!
Op 1 augustus droegen Dustin Pardoen en Jorn Klarenbeek de sleutels over van Restaurant De Artisjok. Na enkele jaren met succes het restaurant te hebben geëxploiteerd gaan ze zich meer focussen op hun andere toprestaurant, De Goedheyd. Wij wensen hen en de nieuwe eigenaar van De Artisjok veel succes met hun prachtige zaken.