Horecatern 14 februari 2017

Groot restaurant in Maarssen(broek) te koop. In prijs verlaagd

In de aanbieding: een prachtig, jong horecabedrijf. Direct tegenover winkelcentrum Bisonspoor en pal naast het station van Maarssenbroek. Met in de directe omgeving diverse andere horecabedrijven.

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 150.000,–
Huurprijs horecabedrijfsobject: € 42.000,– excl. BTW, per jaar

Interesse?
Neem dan contact op met Stijn Timmermans. Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl.


Utrechtse koffiebar 30ml verhuist en breidt uit

Specialty coffeebar 30ml in Utrecht (nr 9 in de Koffie Top 100) gaat verhuizen naar een grotere locatie in de stad. Naast koffie en gebak serveren, wat ze nu al doen, wordt op de nieuwe locatie ….. klik hier voor het volledige artikel.


Hotel-Restaurant in Gelderse streken

Hotel (Gelderland)

Landelijk gelegen driesterrenhotel onder de rook van Nijmegen. Met circa 30 hotelkamers, bar, à-la-carterestaurant, vergadermogelijkheden en een ruim terras bedient dit hotel zowel de toeristische als de zakelijke gast.

Het object voldoet aan alle eisen en biedt diverse mogelijkheden voor een gezonde bedrijfsexploitatie. Zoals de huidige ondernemers hebben bewezen.

Bovendien beschikt het bedrijf over een mooie bedrijfswoning en is er voldoende parkeergelegenheid.

Financiële informatie
Vraagprijs onroerende zaak: € 1.600.000,– k.k.
Vraagprijs roerende zaken en goodwill: € 295.000,–

Interesse?
Neem dan contact op met Bas Vanhijfte. Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl.


Top 25 hotels in Nederland

Tripadvisor zet jaarlijks de best beoordeelde accommodaties op een rijtje. De mening van de gast telt bij deze ranking. De top-25 van de Travels Choice Awards 2017 voor hotels in Nederland …. klik hier voor het volledige overzicht.


Hedendaags ten top! Prachtig restaurant in Arnhem (Weverstraat) aangeboden! In prijs verlaagd

Op een superlocatie aan de Weverstraat in Arnhem vindt u dit stijlvolle en moderne restaurant. De huidige eigenaar gaat zich focussen op andere werkzaamheden en doet deze prachtige zaak van de hand. En dat klinkt als muziek in de ondernemersoren.

Het College was voorheen een muziekschool en is vorig jaar compleet gerenoveerd en verbouwd tot een schitterend horecabedrijfsobject. Met een focus op de restaurantfunctie. Op hoog niveau. Naast deze invulling kan een enthousiaste opvolger er uiteraard ook voor kiezen om zich ook te richten op lunch- en borrelactiviteiten.

De diverse restaurantruimtes hebben een maximale capaciteit van ca. 120 zitplaatsen. Buiten kan er met circa 100 personen gedineerd worden. Het terras is deels gesitueerd aan de Weverstraat en deels in de idyllische binnenplaats (uniek!). De professionele open keuken staat centraal in de speelse ruimte en is voorzien van alle gemakken.

Het horecabedrijf is als gezegd gesitueerd in één van de gezelligste winkelstraten van de Arnhemse Binnenstad. In de Weverstraat bevinden zich onder meer een vestiging van Kaldi koffie, H&M, Noppies en een Spar. Bovendien ligt het object op nog geen 100 meter van één van de drukste punten van de binnenstad.

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 145.000,–, excl. BTW
Huurprijs horecabedrijfsobject: € 55.000,– excl. BTW, per jaar

Interesse?
Neem dan contact op met Ingmar Bokma. Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl.


Van de Weerd feliciteert

Fletcher wordt nieuwe exploitant Hotel Restaurant Willibrordhaeghe in Deurne

Fletcher Hotels gaat het in verval geraakte hotel in Deurne weer nieuwe luister inblazen. Het pand deed eerder dienst als Hotel Restaurant en vervolgens als zorginstelling. De laatste gebruiker staakte vorig jaar zijn activiteiten en daarop deed de kans zich voor om het object te huren.

Met de verhurende stichting werden goede afspraken gemaakt over onderhoud en vernieuwing van het hotel en zo werd op een prettige wijze een huurovereenkomst gesloten. Wij zien de opening met veel vertrouwen tegemoet!

Ben & Frankie’s aan de Voor Clarenburg Utrecht verkocht!

Twee maanden geleden kregen we de opdracht om de exploitatie van Ben & Frankie’s in Utrecht te verkopen. Het was even gas geven maar het is gelukt! Op 1 februari hebben we kunnen overdragen. We wensen alle betrokken partijen veel succes toe in de toekomst!

Ben & Frankie's (Utrecht)

Restaurant Algarve in Utrecht is niet meer…

Na 36 jaar hard werken heeft Paulo afscheid genomen van zijn Portugese ‘Restaurant Algarve’ aan de Biltstraat. Na een succesvolle crowdfundactie zullen Inge en Yvonne de deuren van ‘ONZ’ naar verwachting eind maart openen, maar eerst nog even grondig verbouwen. Dan wordt ‘ONZ’ ongetwijfeld een groot succes! Uiteraard wensen wij Paulo veel geluk en vrije tijd toe.