Horecatern 13 Juli 2017

Mooi Meishi!

In principe kunt u morgen de deuren openen, want twee jaar geleden is daadwerkelijk alles in het restaurant vernieuwd. Met resultaat. Meishi is een ronduit mooi Asian Fushion restaurant in het centrum van Utrecht.

Meishi heeft als hoeksteen de Koreaanse grill, een Aziatische variant van de barbecue, waarbij je samen op tafel het eten bereidt en met elkaar deelt.

Daarnaast beschikt het restaurant over een ruim opgezette à-la-carte-kaart, met zinnenprikkelende invloeden uit de Chinese en Koreaanse keuken.

En ook op internet valt Meishi goed in de smaak.

De keuken is zes dagen per week geopend van 17:00 tot 22:00 uur (dinsdag gesloten) en het geheel biedt plaats aan circa 75 gasten.
Goed om te weten: momenteel beschikt het restaurant niet over een terras, maar de mogelijkheid bestaat om een terrasvergunning aan te vragen.

Financiële informatie:
Vraagprijs roerende zaken: € 95.000,–
Huurprijs horecabedrijfspand: € 2.873,49 per maand BG + verdieping (BTW n.v.t.)

Interesse?
Neem dan contact op met Jorran Erftemeijer. Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl.


Food & beverage-sector blijft hard groeien

De food & beverage-sector wint wereldwijd fors terrein in vooral nieuwe en herontwikkelde winkelgebieden met een aandeel van veelal meer dan 20 procent van het totale aanbod aan winkelunits in het betreffende gebied. Dit blijkt uit het nieuwste …..klik hier voor het volledige artikel.


Een culinaire parel in het centrum van Joure

Sinds 1988 is dit restaurant een begrip voor levensgenieters en sfeerproevers.

Heerlijk dineren in het restaurant met oorspronkelijke ornamenten uit 1799 of gewoon meekijken hoe de koks voortreffelijke Frans-georiënteerde gerechten bereiden aan de chefs-table in de keuken? Het kan allemaal!

Het restaurant is sfeervol ingericht en combineert klassieke elementen met modern meubilair en eigentijdse verlichting. Dit geeft samen een warme sfeer aan het restaurant dat in de huidige (ruime) opstelling over zo’n 40 zitplaatsen beschikt.

Daarnaast is het voor de nieuwsgierige gasten mogelijk plaats te nemen aan de chefs-table (10 zitplaatsen) in de keuken.

Al 15 jaar de best bezette tafel van het restaurant!

De capaciteit ligt op ca. 55 plus 10 zitplaatsen. Ook is het voor de gasten mogelijk plaats te nemen aan een van de tafels op het voorgelegen terras.

Het op het ‘Douwe Egberts Plein’ gelegen terras beschikt in de huidige opstelling nog eens over een capaciteit van 60 á 70 zitplaatsen. Met de geplande herinrichting op het plein is een capaciteit van 100 zitplaatsen op het terras ook haalbaar.

Uniek!

Het Douwe Egberts Plein bevindt zich in het verlengde van de Midstraat en wordt omringt door vele winkel- en horecaconcepten. Een goede en gezellige loop op dit sfeervolle plein is er dus altijd!

Financiële informatie:
Vraagprijs roerende zaken: € 195.000,– k.k.
Huurprijs horecabedrijfspand: Er wordt een marktconforme huur betaald

Interesse?
Neem dan contact op met Ingmar Bokma. Bel 030-2345080 of per mail naar horeca@vdweerd.nl.


Contracten in de horeca: wat moet je weten als ondernemer

De horeca kent diverse contractvormen. We zetten de meest gebruikte voor je op een rij en vertellen waar je op moet letten. Valkuilen en instinkers van contracten in de horeca als het gaat om ziekte, vakantiegeld en de uitgestelde prestatieplicht….klik hier voor het volledige artikel


Alvast gefeliciteerd met deze toplocatie in historisch centrum

Feestelijk nieuws voor wie zijn zinnen heeft gezet op het runnen van een eigentijds en bijzonder horecabedrijf, op een toplocatie, bijvoorbeeld in… Delft.

Soms valt alles op z’n plek. Komt er iets moois op de markt. Perfect passend bij wat je zoekt. En ben je ook nog eens de eerste die belt met 030 23 45 080 voor meer informatie.

Alvast gefeliciteerd!

Met dit sfeervolle bedrijf. Met plaats voor circa 45 gasten, en een ruim terras met nog eens circa 70 zitplaatsen.

Waar je met mooi weer tot in de namiddag van de zon geniet.

De verkoop van de roerende zaken omvat de complete bedrijfsinrichting, -inventaris, goodwill en de handelsnaam.

Financiële informatie:
Vraagprijs roerende zaken: € 250.000,–
Huurprijs horecabedrijfspand: € 60.000,– excl. BTW, per jaar

Strik erom?
Neem dan contact op met Stijn Timmermans. Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl.


Van de Weerd feliciteert

De Nonnerie in Maarssen verkocht!

Op 30 juni verkocht Van de Weerd de Nonnerie aan Esgo Kuiper c.s. Hij voegt het bedrijf toe aan zijn verzameling horecabedrijven waarin Café Restaurant De Eendraght in Aboude wellicht de bekendste is.

Voor Jurgen en Luciënne van Wijngaarde werd het restaurant met vergaderruimten en een hotelappartement een te grote belasting naast het zeer succesvolle restaurant en cateringbedrijf Vineyard op Industrieterrrein Lageweide in Utrecht.

Voor zowel De Nonnerie als Vineyard een prima zet dus, gefeliciteerd beiden!

Chupitos Groningen verkocht en verhuisd!

Vanwege de verhuisbehoefte van Chupitos hebben we de aanhuur van de nieuwe locatie aan de Peperstraat in Groningen begeleid, en wisten we interieur en achtergebleven inventarisstukken te verkopen aan Matthijs Kanis en Sven Toering.

Deze heren zijn onder meer bekend van Flinders Café en Wolter Wolthers in Groningen en gaan op deze feestlocatie aan de Gelkingestraat verder als ‘Manuel Menitez’. We wensen allen Siempre Fiesta!