Kijk, zo kan het (k)ook! #horecasupport

Minimaal 1 miljoen voor de Nederlandse horeca

Lokale horecabedrijven steunen met minimaal 1 miljoen euro! Dat is het ambitieuze streven van de initiatiefnemers van Horeca Kookboek. Een initiatief waar wij graag een steentje (als ambassadeur) aan bijdragen. Wil jij de Utrechtse horeca ook een hart onder de riem steken? (Deze actie is afgelopen) Pre-order het Utrechtse kookboek dan hier!

Support de horeca in de keuken

Na weer een lockdown, weer een financiële klap, wil Horeca Kookboek op een andere manier de horeca nieuw leven inblazen. En dan net even anders dan met bezorgmenu’s en afhaalmaaltijden. De uitkomst: kookboeken per stad met signaturerecepten van de lokale horecaondernemers.

Goed idee, inspirerend en het concept smaakt helemaal naar meer omdat de opbrengst van deze kookboeken rechtstreeks naar de deelnemende horecazaken gaat. (Ook deelnemen als horecazaak? Meld je hier aan)

Na het succes in Haarlem en Leiden, zijn Utrecht, Groningen en Den Haag aan de beurt. Ondertussen wordt er volop gewerkt om ook in andere steden als Amsterdam, Eindhoven, Arnhem een kookboek te realiseren. Tip: verzamel ze allemaal!

Het Utrechtse Kookboek

Utrecht krijgt een eigen kookboek vol met recepten samengesteld door restaurants en cafés uit ons stadsie. Met de hulp van sponsoren en ambassadeurs schiet het al aardig op. Nu de kopers nog! Pre-order jouw kookboek hier, dan zien we samen vast uit naar een succesvolle voortzetting!

Horecasupport: Horeca Kookboek