Welkom aan boord

Amsterdam - Haparandadam 45 2

Huurprijs € 160.000,- per jaar • Bedrijfsexploitatie € 70.000,-
Verhuurd

We kunnen er uren over vertellen. Die locatie, dat uitzicht, die geschiedenis, de potentie. Het REM Eiland heeft het allemaal. En meer. Je voelt het direct als je het eiland betreedt. Unieke sfeer, vrijheid, ondernemerschap, die zee aan mogelijkheden.

Vandaar deze tip: niet verder lezen, maar direct contact opnemen met Jorran Erftemeijer op 0612771353 of jerftemeijer@vdweerd.nl – een bezichtiging hier zegt zoveel meer dan 1000 woorden.

Alleen de foto’s spreken al boekdelen. Internet staat verder vol boeiende informatie over de voormalige Reclame Exploitatie Maatschappij (REM). En neem de Houthavens Amsterdam als bonusdoelgroep, met 1700 woningen & 52.000m2 bedrijfsruimte…

… wat is daar nog aan toe te voegen?

REM in een notendop? Drie verdiepingen: 1e verhuurd als bedrijfsruimte aan Newpeople*, 2e voor bar met terras (30 zitplaatsen) en keuken, 3e verdieping biedt plaats aan riant restaurant (110 gasten) en zaalruimte. En dan is er nog dat dakterras met rooftopbar!

Aan het IJ, prachtig uitzicht over Amsterdam, volop parkeergelegenheid. Als gezegd, we kunnen er uren over vertellen, maar dat is zonde van de tijd. We heten je er liever direct welkom aan boord.

* Betere buren kun je niet hebben. Newpeople is een executive search en interim bureau in de digitale industrie en helpt haar opdrachtgevers van ‘oud naar nieuw’ te transformeren en digitaal te groeien. Binnen het digitale domein werkt zij zowel aan commerciële als aan technische eindverantwoordelijke, senior en executive posities. Zij inspireert haar opdrachtgevers om anders te kijken en samen aan een duurzame toekomst te bouwen. Dit doen ze door de verschillende fases van digitale volwassenheid van de organisatie te definiëren en deze te koppelen aan het juiste type leiderschap en het bijbehorende team. Zo zijn zij trotse oprichter van vele events, o.a. de Digital Transformers Awards, Online Tuesday en de Newpeople Executive Study Tour naar o.a. Silicon Valley, China en Israël. Op deze manier brengt zij kennis samen om zo altijd op de hoogte te zijn van de trends en ontwikkelingen in de markt.

Makelaar van dit object
Jorran Erftemeijer
Telefoonnummer06 12 77 13 53
Kaart