We schrijven het jaar 2021…

Muiden - Herengracht 75

Huurprijs € 74.877,- per jaar • Bedrijfsexploitatie € 149.000,-
Verhuurd

We schrijven het jaar 2021…
…als ú er de deuren opent. Tenminste, als u er op tijd bij bent. Want dit is niet zomaar een locatie. Daar aan dat haventje, middenin het centrum van Muiden, met dat prachtige terras aan het water. Bij Brasserie Herengracht.

Er zijn maar weinig straten in Nederland waarvan je mag vermoeden dat literaire grootheden als P.C. Hooft, Hugo de Groot, Barlaeus, Constantijn Huygens, Vossius, Roemer Visscher, Bredero én Vondel er gelopen hebben. Van de Herengracht in Muiden, die start bij kasteel Muiderslot, weet je het zeker.

Een uniek decor voor deze bijzonder uitnodigende Brasserie
In de zomer genieten gasten hier al eeuwenlang volop van de zon en het voorbijkomende vaarverkeer. En ook het rest van het jaar staat Brasserie de Herengracht garant voor een warme ontvangst. In de Brasserie, de Opkamer, de Roeikamer en/of de Binnentuin.

Van lunch, high tea, sapjes, smoothies of koffie tot een wijntje of cocktail. Altijd meer dan 10 bieren op de fles, 40 wijnkeuzes en tijdens het diner een hoorn des overvloeds aan dagverse producten en verse vis uit IJmuiden.

Geserveerd op een riant speeltoneel van in totaal 225 m2, is er plek voor 120 gasten binnen en daarnaast nog eens 40 gasten op het terras. Met z’n tweeën, of als gezin, voor de historie, cultuur, ambiance, een diner of gewoon een verkoelend drankje op het terras? Of in groten getale voor een bruiloft, familiebijeenkomst, heisessie of vergadering? Brasserie Herengracht, op twintig minuutjes van Amsterdam en Utrecht, is de perfecte uitvalsbasis. Maar ook om te wonen, zo beschikt het over een ruime bedrijfswoning.

Tot slot
Mogen het heden en verleden al boekdelen spreken over Muidens populariteit; de komende jaren verrijzen er nog ca. 4.000 appartementen en huizen bij Muiden en Weesp. Bovendien, om t’nieuwe Jaer met vreucht te singhen, is het Muiderslot sinds 1 november 2019 voortaan het hele jaar open.

Financiële informatie:
Huurprijs per jaar: € 74.877,– (excl. BTW) incl. ruime bedrijfswoning
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 149.000,–

Meer informatie over deze buitenkans?
Neem dan contact op met de makelaar van dit object Jorran Erftemeijer

Makelaar van dit object
Jorran Erftemeijer
Telefoonnummer06 12 77 13 53
Kaart