Toscaanse warmte in Franeker

Franeker - Noord 30

Huurprijs € 26.400,- per jaar • Bedrijfsexploitatie € 199.500,-

In Franeker vind je dé Italiaan van het hoge noorden: Pizzeria Toscanini. Sinds jaar en dag is deze zaak gevestigd aan de Noord in Franeker, grenzend aan de stadsgracht. Gehuisvest in een prachtig 16de eeuws herenpand, wat het bedrijf een geweldige uitstraling geeft. Een compliment aan het rijke verleden van beide werelden.
Binnen is het bedrijf geheel up-to-date. Je ziet in de compacte half-open keuken direct dat hier uitsluitend de allerbeste Italiaanse pizza’s en pasta’s bereid worden. Klaar om uit te serveren aan een van de 76 stoelen binnen, of aan de gasten in de prachtige binnentuin.

De giardino del cortile biedt plaats aan 56 gasten!

Warm aanbevolen overnamekandidaat dus, Toscanini. In de Elfstedenstad Franeker. Waar 13.000 inwoners en vele tienduizenden toeristen genieten van het historische centrum, van de omgeving en… van die uitgebreide kaart, dat eigen gebakken brood en die vertrouwde persoonlijke gastvrijheid van Toscanini!

Algemene informatie
Soort verkoop/verhuur: verkoop bedrijfsexploitatie + verhuur onroerend goed (gehele pand, incl. woning op de eerste en tweede verdieping).
Soort horeca: Restaurant/ Pizzeria
Plaats: Franeker
Regio/ligging: Friesland
Bestemmingsplan (mogelijkheden): Restaurant, eetcafé, brasserie, lunchroom

Woning (eerste en tweede verdieping:
Circa 180 vierkante meter
Huidige huurovereenkomst woning verloopt in november van dit jaar.
Potentiële huurinkomsten: € 12.000,- per jaar kale huur

Financiële gegevens
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 199.500,–
Huurprijs per jaar voor het gehele pand: € 26.400,–

Meer informatie & contact
Voor meer informatie, vragen of bezichtigen neem contact op met de makelaar van dit object: Jorran Erftemeijer of Youp Dumont.

Makelaar van dit object
Jorran Erftemeijer
Telefoonnummer06 12 77 13 53
Kaart