Santé

Utrecht - Brusselplein 191

Huurprijs € 58.895,- per jaar • Bedrijfsexploitatie € 150.000,-

Voor Most zijn we op zoek naar een opvolger die hier zakelijk het onderste uit de kan weet te halen. Deze wijnbar in Utrecht Leidsche Rijn is daar alvast helemaal klaar voor. Met meer dan 100 verschillende wijnsoorten. Heerlijke bijpassende shared dining hapjes. Een perfect uitgeruste keuken. En supergoed ingewerkte wijndispensers.

Dat Leidsche Rijn booming is behoeft geen betoog. Het is er een drukte van belang dankzij de omliggende woonwijken, winkels en eetgelegenheden. Wat zich vertaalt in een stevige passantenstroom. Boordevol vaste en potentiële gasten. Een groeiende groep: zowel in percentage wijnliefhebbers als in het stijgende jaarlijks genoten aantal wijntjes per persoon. De hippe zaak heeft een ruim terras aan de voor- zij- en achterkant en biedt hier plek voor 100 gasten (en zon tot in de laatste uren van de avond)!

Meer omzetpotentie zien we ook door de uitstekende bereikbaarheid. Most is makkelijk te vinden per fiets, auto of met het openbaar vervoer. Ook is er zelfs de mogelijkheid om gratis te parkeren. Goed voor de portemonnee: Santé!

Een geweldig concept op een ideale locatie. Voel jij het ook al jeuken? Neem dan gelijk contact op met de makelaar van dit object.

Soort verkoop/verhuur: Verkoop bedrijfsexploitatie + verhuur onroerend
Soort horeca: Restaurant / bistro / bar
Plaats: Utrecht Leidsche Rijn
Regio/ligging: Utrecht
Bedrijfswoning: Nee
Bestemmingsplan (mogelijkheden): Horeca in de categorie B, C of D: café, bar, brasserie, cafetaria, snackbar, fastfood, restaurant, bistro, lunchroom, koffie en-theehuis.

Financiële gegevens
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 150.000,–
Huurprijs per jaar: € 58.895,–
Voorschot servicekosten: € 292,– per maand (excl. BTW);
Promotiebijdrage: € 308,33 per maand

Meer informatie & contact
Voor meer informatie, vragen of bezichtigen neem contact op met de makelaar van dit object.

Makelaar van dit object
Hubert Roos
E-mailadreshroos@vdweerd.nl
Telefoonnummer06 12 84 14 75
Kaart