Phénoménal: Monchou Tilburg!

Tilburg - Burgemeester Stekelenburgplein 199

Huurprijs € 163.575,- per jaar • Bedrijfsexploitatie € 1.250.000,-

Toegegeven, we zijn een beetje verliefd. Op Monchou. Op het concept. Op de locatie. Op de uitvoering. Mon dieu. Hip, hoog afwerkingsniveau, schitterend gesitueerd. Verwacht geen objectieve recensie op deze plek. Dit (turn-key!) horecabedrijf is een eersteklas verleider.

Het bedrijf bestaat uit een restaurant, patisserie en lounge. Hierdoor zit je bij Monchou gebakken voor ontbijt, lunch, diner, kop koffie/thee en een borrel. Je voelt er de hele dag thuis. N’importe qui; van student tot gepensioneerd, formeel of informeel, in klein of groot gezelschap.

Vraiment phénoménal

Het bedrijf/gehuurde telt al met al 856 m2 en biedt plaats aan 260 gasten. Ook is er voldoende plaats op het terras (circa 160-180 stoelen) om gasten bij zonnig weer te verwennen. Zakelijk gezien een chique asset in de wetenschap dat het terrasseizoen in Nederland steeds langer wordt.

Liefde op het eerste gezicht

Benieuwd of de vonk ook bij u overslaat? Bel of app vandaag nog even met Jorran Erftemeijer op 06 12 77 13 53. We nemen u graag mee naar dit restaurant op de spoorzone in werkgebouw Plan-T in Tilburg. NS Station Tilburg bevindt zich tegenover de zaak. Bovendien is er voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Soort verkoop: verkoop bedrijfsexploitatie, omvattende de goodwill, inventaris/interieur, handelsnaam, huurdersbelang en website.
Typehoreca: bar – restaurant – patisserie
Plaats: Tilburg
Regio/ligging: Noord-Brabant

Zitplaatsen
Aantal zitplaatsen restaurant: 225
Aantal zitplaatsen terras: 180
Grootte: 856 m2

Financiële gegevens
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 1.250.000,–
Actuele huurprijs: € 163.575,– per jaar (excl. BTW)
Huurtermijn: 10 + 5 jaar
Zekerheidsstelling: 3 huurmaanden (incl. servicekosten en BTW)
Opleveringsniveaus: casco
Voorbehoud gunning verkoper

Makelaar van dit object
Jorran Erftemeijer
Telefoonnummer06 12 77 13 53
Kaart