Pareltje aan de Lingedijk

Oosterwijk - Lingedijk 199

Vraagprijs € 1.195.000,- k.k.
Verkocht

Pareltje aan de Lingedijk!
Voor Herberg Restaurant de Lingehoeve zijn we op zoek naar een nieuwe waard. Een allround horecaondernemer bij wie het vastgoed en de bedrijfsexploitatie van deze schitterende zaak in goede handen is.

Het hotel met restaurant en zalen is gevestigd in een eeuwenoude boerderij (1820). Aan de Lingedijk 199 in Oosterwijk, een dorpje ten westen van Leerdam.

Strategisch handig gelegen, want op steenworp afstand, amper een halfuurtje rijden, van Utrecht, Den Bosch en Dordrecht. Ideaal voor bruiloften, partijen en zakelijke bijeenkomsten.

De Lingehoeve beschikt over zes hotelkamers, drie ruime restaurantruimtes en een aparte trouwzaal. De drie restaurantruimtes beschikken samen over een capaciteit van circa 150 zitplaatsen.

De trouwzaal biedt plek aan 60 zitplaatsen en is door de gemeente Leerdam uitgeroepen tot officiële trouwlocatie.

Nog meer pluspunten? Te over; prachtig terras aan de boomgaard. Grote parkeergelegenheid. Diverse golfbanen vanaf ca. 10 minuten rijden. Ligging bij natuur-/wandelgebied.

Van alle markten thuis
Meer dan 17 jaar lang hebben de eigenaren met veel passie in hun horecabedrijf gestaan. Echter wegens emigratieplannen hebben zij besloten deze Zuid-Hollandse succesformule te verkopen.

Financiële informatie:
Vraagprijs onroerende zaken + bedrijfsexploitatie : € 1.195.000,– k.k.

Meer informatie over dit bedrijf? Neem dan contact op met de makelaar van dit object Cas Meuleman

Makelaar van dit object
Cas Meuleman
Telefoonnummer06 13 65 80 26
Kaart