Pannenkoeken ❤️’tje Zwolle!

Zwolle - Thorbeckegracht 41

Huurprijs € 27.000,- per jaar • Bedrijfsexploitatie € 125.000,-

Hanzestad Zwolle herbergt behoorlijk wat charmante pareltjes. Dit is er zo een. Aan de stadsgracht rond het historische centrum, met uitzicht op de oude stadsmuur, vind je hier sinds 2008 dit aantrekkelijke pannenkoekenrestaurant.

Het monumentale pand (uit 1721 (!)) heeft volop allure. Vanaf het gevelterras is het een heerlijke plek om in de zon te genieten van het mooie uitzicht over de Zwolse gracht. En de muurschilderingen van alle staatshoofden van Nederland onderstrepen de écht Hollandse sfeer al bij binnenkomst.

Het restaurant staat bekend om haar huisgemaakte pannenkoeken, met voor de liefhebbers tal van spannende combinaties van ingrediënten. Alsook de stoere vleesgerechten, frisse maaltijdsalades, flamkuchen en huisgemaakte soepen.

De knusse en authentieke sfeer maakt dat iedereen zich hier direct thuis voelt. Mede dankzij het gebruik van banken en stoelen langs de wanden, dat het geheel een speelse uitstraling geeft.

Huiselijk en ideaal voor even wat eten tussen het winkelen door, of als verleidelijke optie voordat je naar het theater de Spiegel gaat. De etentjes voor grote groepen, die gezellig kunnen aanschuiven op de lange banken, vinden ook gretig aftrek.

Eindoordeel van uw makelaar? Dit is echt een ontzettend leuk bedrijf voor een ambitieus ondernemerskoppel dat een pannenkoekenrestaurant wil beginnen, of voor een bestaande pannenkoekenformule. Daar eens verder over praten? Neem dan spoedig contact op!

Soort verkoop/verhuur: verkoop bedrijfsexploitatie + verhuur onroerend goed
Soort horeca: Pannenkoeken restaurant
Plaats: Zwolle
Regio/ligging: Overijssel
Bedrijfswoning: Nee
Bestemmingsplan (mogelijkheden): Café, restaurant, dag exploitatie
Energielabel: Onbekend

Oppervlaktes & zitplaatsen
Oppervlakte totaal: 158 vierkante meter
Aantal zitplaatsen restaurant: 80 zitplaatsen
Aantal zitplaatsen terras: 20 zitplaatsen

Financiële gegevens
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 125.000,-
Huurprijs per jaar: € 27.000,- excl. BTW

Meer informatie & contact
Voor meer informatie, vragen of bezichtigen neem contact op met de makelaar van dit object Jeroen Pontenagel.

Makelaar van dit object
Jeroen Pontenagel
Telefoonnummer06 20 25 15 03
Kaart