Ondernemen op grote hoogte

's-Gravenhage - Rijswijkseplein 786

Vraagprijs € 195.000,- per jaar • Bedrijfsexploitatie € 295.000,-

Op 135 meter hoogte, in de top van de Haagse Toren, is dit prachtige bedrijf gevestigd. Een absolute topzaak. Zowel letterlijk als figuurlijk, want het uitzicht is niet alleen adembenemend mooi; het is op deze hoogte beslist ook culinair genieten.

Het object bevindt zich op de drie bovenste verdiepingen van de Haagse Toren. Op verdieping 40 is de Skybar en zijn er diverse zaalruimten. De keuken en dienst- en opslagruimten bevinden zich op verdieping 41. Het restaurant zelf is gesitueerd op de 42ste verdieping. En is daarmee het hoogstgelegen restaurant van Nederland!

De 40e verdieping, de Skybar, heeft een capaciteit van 150 gasten. Het ruim opgezette restaurant is er plaats voor 105 zittende gasten, de maximale capaciteit is 300 gasten in het restaurant. Op de 41 verdieping mogen van de brandweer maximaal 75 personen aanwezig zijn. Het is mogelijk om de ruimtes op andere wijze in te delen waardoor de capaciteiten kunnen veranderen. Zo kan het bedrijf een diner of feest tot wel 525 gasten huisvesten.
Het pand is een echte eyecatcher. De architectuur van het gebouw is geïnspireerd op het beroemde “Flatiron Building” uit New York.

Den Haag aan je voeten

De Haagse Toren is in 2007 opgeleverd en heeft dit zelfde jaar ook een twee prijzen gewonnen, de “De Nieuwe Stad Prijs” van Den Haag en de gouden “Emporis Skycraper Award”.

Het gebouw beschikt over 351 appartementen en studio’s verder zijn er diverse kantoren en businessrooms gevestigd en op de bovenste verdiepingen uw horecazaak.

Op de 42e verdieping is het mogelijk om op een buitenbalkon te staan. Met helder weer is daar dan mogelijk om tot wel 45km ver te kijken!

De toren bevindt zich direct naast station Den Haag Hollands Spoor en op enkele minuten afstand van het centrum van Den Haag.

Soort verkoop/verhuur: verkoop bedrijfsexploitatie + verhuur onroerend goed
Soort horeca: Restaurant / Zalen
Plaats: ‘s-Gravenhage
Bestemmingsplan (mogelijkheden): van lichte tot zware horeca, restaurant, café, zalen, NACHTVERGUNNING MOGELIJK

Oppervlaktes & zitplaatsen
Oppervlakte totaal: 1.255 m2
Oppervlakte verkoopruimte: 579 m2
Totale capaciteit: circa 250 zittend of 525 staand

Financiële gegevens
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 295.000,–
Vraaghuurprijs per jaar: € 195.000,– exclusief BTW

Huurvoorwaarden
Vraaghuurprijs: € 195.000,–
Huurtermijn: tenminste 5 + 5 jaar
Zekerheidsstelling: € 60.000,–
Opleveringsniveaus: as is casco
Voorbehoud van gunning verhuurder

Makelaar van dit object
Stijn Timmermans
Telefoonnummer06 41 11 16 83
Kaart