Niet te versmaden pannenkoekenhuis Hellendoorn!

Hellendoorn - Hellendoornseweg 40

Huurprijs € 27.500,- per jaar • Bedrijfsexploitatie € 77.500,-

Vanwege naderend pensioen van de eigenaar zoekt het unieke Koffie- en Pannenkoekenhuus Marle na ruim 30 jaar een enthousiaste opvolger. Om die eindeloze stroom gasten ook de komende 30 jaar al dat lekkers voor te schotelen.

In het groen gelegen, nabij Avonturenpark Hellendoorn, voorziet Marle op deze locatie jong en oud al jaren van een heerlijke pannenkoek (en meer) én een portie echte Twentse gastvrijheid.

Het restaurant (totaal 169 m2) biedt plek aan (circa) 90 couverts waar de aangrenzende serre nog eens (circa) 45 zitplaatsen aan toevoegt. Met vrij uitzicht over de achtergelegen speeltuin en weilanden.

Hetzelfde aantal zitplaatsen is bovendien terug te vinden op het zonnige (tuin)terras!

Blik business
De huidige ondernemer heeft een blikkenmuseum in een separate ruimte van het restaurant gevestigd, voorzien van 11.000 (!) verschillende soorten blikken. Dit bescheiden museum is op zichzelf al goed voor diverse touringcars met voornamelijk koffiedrinkers – en voegt net dat beetje extra aan het geheel toe.

Let wel: de blikkenverzameling behoort niet tot de overname, wel valt er met de verkoper van het bedrijf te praten over een samenwerking voor het behoud ervan. Mocht hier geen interesse in zijn dan is er nog zo’n 119 m2 in te vullen voor bijvoorbeeld een restaurant- of zaalfunctie. Deze ruimte is dan, in overleg, bij te huren.

Diverse doelgroep
Het Avonturenpark Hellendoorn en het natuurpark ‘De Sallandse Heuvelrug’ – met tal van wandelroutes en fietsknooppunten – zorgen voor een aanhoudende stroom gezinnen, toeristen, wandelaars en (elektrische) fietsers. Het bedrijf laat dan ook steevast positieve cijfers zien. En het is vrij van personele en brouwerijverplichtingen.

Financiële informatie bij verhuur:
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 77.500,–
Huurprijs (horeca)bedrijfsobject: € 27.500,– per jaar (excl. BTW)

Virtueel door het object wandelen? Klik dan op de onderstaande link!
https://www.skyfocus.nl/SkyFocus/Tours/Hellendoorn-PannenkoekenhuusMarle/

Meer informatie?
Neem voor meer informatie contact op met de makelaar van dit object

Makelaar van dit object
Youp Dumont
Telefoonnummer06 27 09 42 52
Kaart