Lekkerr in Utrrecht

Utrecht - Lange Nieuwstraat 62

Huurprijs € 44.870,- per jaar • Bedrijfsexploitatie € 100.000,-
Verhuurd

Lekkerr in Utrrecht
Tussen de prachtige grachten van Utrecht, ligt het fraaie restaurant Meneer Buscourr. Zelfgemaakte limoncello, de Franse keuken met bijpassende wijnen, borrelen in de stadstuin óf op het terras aan de Lange Nieuwstraat; Meneer Buscourr heet je van harte welkom.

Het restaurant, gevestigd in een karakteristiek pand, middenin het museumkwartier, is gelegen aan de Lange Nieuwstraat te Utrecht, op nog geen 500 meter afstand van de Domtoren. Het heeft twee redelijk zelfstandige ruimtes Meer afgesloten is de naastgelegen “Eetkamer”. Het restaurant heeft een totale oppervlakte van 125 m2 en is daarmee uitermate geschikt voor intieme etentjes, zakelijke diners, private dining, recepties, presentaties of een vergadering met aansluitend diner.
De Lange Nieuwstraat staat in de planning om opnieuw ingericht te worden, waarbij, met de aanleg van meer fietsparkeerruimte, het instellen van éénrichtingsverkeer voor zwaar verkeer, een bredere stoep met historische ‘Pyke Kock’- lantaarnpalen, het klassieke karakter nog beter tot zijn recht zal komen.

Bonjourr tout le monde
Meneer Buscourr is een plek waar, al 12 jaar lang, buurt/stadsgenoten, bekend politiek en bekend Nederland vaste gast is. Daarnaast, zijn de recensies die online te vinden zijn niet mis (keuken 9.4 op TheFork en vermelding in de Gault Millau gids!).
De zaak biedt ruimte aan 70 personen en het terras aan de voorzijde voor circa 20 personen. En dan is er nog de stadstuin aan de achterzijde van het object, die zich prima leent voor een zomerse borrel.
Het restaurant is goed geoutilleerd, de (ruime) keuken is voorzien van alle gemakken en van zware (over te nemen) verplichtingen is nagenoeg geen sprake.

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 100.000,–
Actuele huurprijs: € 44.870,– excl. BTW per jaar

Interesse?
Bien! Voor meer informatie neem contact op met de makelaar van dit object Ingmar Bokma

Makelaar van dit object
Ingmar Bokma
Telefoonnummer06 21 83 86 37
Kaart