Kans in tijden van corona

Utrecht - Vredenburg 150

Huurprijs € 200.000,- per jaar
Verhuurd onder voorbehoud

Kans in tijden van corona
Nóg centraler gelegen in Utrecht is haast niet mogelijk; midden tussen de winkels, en gelegen bij de in- en uitgang van het net gerenoveerde Hoog Catharijne. Het op een na grootste station van Nederland, waar binnen afzienbare tijd gemiddeld weer 265.000 bezoekers per dag (!) hun weg weten te vinden naar uw nieuwe horecaonderneming!
Hoe lang de quarantaine nog duurt is uiteraard nog de vraag, feit is dat de piek medio april bereikt lijkt te zijn en we dan weer op weg gaan naar betere tijden. In te luiden met dagelijks lekkere ontbijtjes met verse jus op deze locatie voor forenzen, en/of lunches met overheerlijke broodjes – als break tussen het shoppen door.

Grote potentie
Je kunt simpelweg niet om deze locatie heen wanneer je Utrecht bezoekt per openbaar vervoer. Samen met alle nabijgelegen winkels en horecagelegenheden, maakt het de passantenstroom hier enorm. Geholpen door diverse parkeergelegenheden binnen een straal van 500 meter. Perfect voor wie er straks weer een ouderwets dagje uit van maakt.
En voor wie straks enige vorm van social distancing nog steeds op prijs stelt, is het goed te weten dat de (casco op te leveren) ruimte bestaat uit circa 250 vierkante meter. Onderverdeeld in het souterrain, de begane grond en tussenverdieping. Op een locatie als deze is dat natuurlijk uiterst riant.

Financiële informatie
Huurprijs: € 200.000,– excl. BTW

Enthousiast?
We komen graag met u in contact. Voor meer informatie neem contact op met de makelaar van dit object Bas Vanhijfte

Makelaar van dit object
Bas Vanhijfte
Telefoonnummer030 234 5 080
Kaart