In prijs verlaagd! Genieten aan het Sneekermeer!

Goingarijp - It Hôf 3

Huurprijs

In Restaurant de Klokkenstoel is een bijzondere plaats vrijgekomen, namelijk die van ondernemer! Een unieke post op een unieke plek. In een volledig gerestaureerde Friese boerderij, bij een supercharmante haven, aan de Friese meren.
Al sinds 1994 is de Klokkenstoel een goed bewaard geheim onder de vele watersporters. Die hier – in de aan het terras gelegen jachthaven – dagelijks (en/of voor het hele seizoen) aanleggen. En dat is niet de enige doelgroep die de weg naar de Klokkenstoel goed weet te vinden. Het bedrijf is namelijk ook uitstekend te bereiken vanaf de weg en heeft circa 20 parkeerplaatsen pal voor de deur.

Voor fietsers is het bovendien ook goed toeven, met aansluitingen voor de e-bike, en dan is er nog de populaire Pontjesroute die langs het restaurant loopt.

Een en al bedrijvigheid

Het is maar goed dat er zoveel ruimte is. Met, om te beginnen, op de begane grond een ruim restaurant met plek voor circa 125 gasten. Door de handige indeling is het geheel te splitsen waardoor er een zaalruimte ontstaat voor feesten, partijen, vergaderingen, etc. Achterin het bedrijf is een ruim opgezette, moderne keuken die van alle gemakken is voorzien. Aanvullend is er voldoende dienst- en opslagruimte.

Last but not least, aan de voorzijde is het terras, voor zeker nog eens 125 gasten, die hier geweldig uitzicht hebben op het water.
Op de verdieping bevindt zich een B&B-bedrijf dat door een enthousiaste onderneemster wordt uitgebaat. In het seizoen is deze B&B drukbezocht. In overleg staat deze ondernemer open voor een samenwerking: een mooie extra kans!
Hoogste tijd voor een nadere kennismaking?

Bent u de gedroomde kandidaat om op de ondernemersstoel plaats te nemen? Bel of app snel naar makelaar Youp Dumont op 06 27 09 42 52 of mail naar ydumont@vdweerd.nl

Soort verkoop: verkoop bedrijfsexploitatie, omvattende de goodwill, inventaris/interieur, handelsnaam, huurdersbelang en website.
Typehoreca: restaurant
Plaats: Goingarijp
Regio/ligging: Friesland

Zitplaatsen
Aantal zitplaatsen restaurant: 125
Aantal zitplaatsen terras: 125
Grootte: 311 m2

Financiële gegevens
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: prijs op aanvraag
Vraaghuurprijs: nader overeen te komen
Huurtermijn: 5 + 5 jaar
Zekerheidsstelling: 3 huurmaanden (incl. servicekosten en BTW)
Opleveringsniveaus: casco
Voorbehoud gunning verkoper
Goed om te weten: een pachtconstructie is hier tevens bespreekbaar!

Makelaar van dit object
Youp Dumont
Telefoonnummer06 27 09 42 52
Kaart